Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf in ziekenhuizen

Naïf in ziekenhuizen

Taking care of the next generation. Niet alleen met verzorgingsproducten die vriendelijk zijn voor de huid, maar ook voor de natuur. Om ieder kind vanaf de geboorte een goede start mee te geven werken we samen met meer dan 10 ziekenhuizen in Nederland.

De natuurlijke verzorgingsproducten van Naïf zijn ontwikkeld voor de meest gevoelige babyhuid. Daarom worden onze producten gebruikt op de kraamafdeling van o.a. het OLVG, Jeroen Bosch Ziekenhuis en LUMC in Leiden.

Ook aan de moeders wordt gedacht, zo staan er natuurlijke douche- en crèmes voor hen klaar.

Het is onze missie de wereld van persoonlijke verzorging te veranderen. Dat begint bij de start van ieder kind, dat van nature naïef wordt geboren.


Lees verder voor meer informatie

Huidverzorging voor de allerkleinsten

De Naïf verzorgingsproducten worden bij zo’n 10 ziekenhuizen in Nederland op de kraamafdeling gebruikt, wanneer moeder en kind langer dan 1 dag op de afdeling moet blijven. Dit vanwege de natuurlijke beschermlaag, Vernix Caseosa. Daarna worden de producten gebruikt voor het eerste badmoment, tot een kleine massage daarna. De huid van een baby is 15x zo dun als de volwassen huid. Natuurlijke verzorgingsproducten dragen bij aan de natuurlijke ontwikkeling van de gevoelige babyhuid.

Benieuwd naar de producten van Naïf?


” Naïf past in onze tijdsgeest en wordt graag door onze verpleegkundigen gebruikt. We zijn dan ook blij dat we nieuwe ouders een goede standaard mee kunnen geven zodra zij weer naar huis gaan.”

Aafke Koning, gynaecoloog Amstelland Ziekenhuis

Gebruikt en aangeraden door deskundigen en artsen

Vanaf de start van Naïf werken wij graag samen met ziekenhuizen. Zowel lokale als academische. Niet alleen omdat dit voor ons een mooie manier is om mensen kennis te laten maken met onze producten maar ook omdat wij veel hechten aan de mening van artsen en verplegend personeel die met onze producten werken.

Partnership

Wij kiezen liever voor een langdurige samenwerking. Daarom zijn we super trots op alle ziekenhuizen die met ons willen werken. Van shampoo tot badolie voor de allerkleinsten.

De Naïf ziekenhuizen


Onze Lieve Vrouwe Gasthuis(OLVG) Amsterdam

Voor OLVG is iedereen uniek. En zij zijn er op betekenisvolle momenten in ieders leven. Daarom stemmen zij hun zorg af op ieders specifieke situatie. Of het nu gaat om een eenvoudige behandeling of een complexe ingreep. Om spoedeisende hulp of chronische zorg. Grote blijdschap of diep verdriet. Zij zijn wel wat gewend.


GHZ – Groene hart ziekenhuis

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden Holland. Het GHZ biedt goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige medisch-specialistische zorg


Leiden University Medical Center (LUMC)

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie.


Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland is het eerst aangewezen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Amstelland (Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderamstel) en de joodse gemeenschap in Nederland. In het ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd; wat betekent dat zij veel voorkomende aandoeningen behandelen en verzorgen.


Jeroen Bosch ziekenhuis

Het JBZ is als één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Kenmerkend voor een STZ-ziekenhuis is dat behalve hoogwaardige patiëntenzorg ook opleiding en onderzoek tot de kerntaken behoren. Per jaar begeleiden zij 350 coassistenten en leiden ze 88 arts-assistenten op tot specialist. Daarnaast leiden zij jaarlijks 200 verpleegkundigen op via de beroepsbegeleidende leerweg.


Dijklander ziekenhuis

Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar jij je welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag ‘wat is er met je’ maar ook om ‘wat is voor jou belangrijk?’ Het Dijklander wilt hun patiënten écht begrijpen. Het Dijklander ziekenhuis is geworteld in de regio’s Waterland en West-Friesland en biedt zorg aan al hun inwoners. Als opleidingsziekenhuis delen zij hun kennis en ervaring. Het houdt de Dijklander scherp. Samenwerking met andere partijen is onmisbaar voor de Dijklander.


Radboud ziekenhuis

Radboud UMC is een universitair medisch centrum. Alles wat ze doen – patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek – draait om mensen en hun levenskwaliteit.


Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) Nijmegen

Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis(CWZ) biedt met een team van 3700 toegewijde en betrokken dokters en medewerkers, zorg aan duizenden inwoners in Nijmegen en omstreken, maar ook daarbuiten.

 

Het CWZ biedt voor iedere patiënt een geïntegreerd pakket ziekenhuiszorg van een buitengewone kwaliteit. Het ziekenhuis is gericht op het ontwikkelen van mensen en die zijn zo continu in staat om innovaties toe te passen. Altijd gericht op de vraag van patiënten én gebaseerd op nauwe samenwerkingen.