Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf in hotels

Naïf in de mooiste hotels wereldwijd

Naïf is niet alleen populair voor in je eigen badkamer of douche! Onze verzorgingsproducten vind je ook tijdens je zomervakantie of je huwelijksreis op de bahama’s.

En daar zijn we trots op! Zo werken we samen met kleinere hotels maar ook met grote hotelketens, zoals The Hoxton.

Door onze samenwerking met hotels laten we veel mensen kennis maken met ons natuurlijke producten. En de mensen die ons al gebruiken hoeven ons op vakantie gelukkig niet te missen!

Huidverzorging voor de (allerkleinste) hotelgasten


Wereldwijd voorzien we de mooiste hotels van verzorgingsproducten. Van onze travel kit voor de allerkleinste tot shampoo en showergel voor volwassenen. En daar zijn we trots op. Zeker omdat onze tubes daarmee op de mooiste plekken op aarde eindigen. Wist je dat we bij Maamunagau Resort op de Malediven in de douche staan? geen grap!

Een extra kado tijdens het uit logeren gaan


Vanaf de start van Naïf werken wij graag samen met hotel. Waarom? Omdat het super leuk is dat er ook tijdens het uit logeren gaan gedacht wordt aan natural skincare. En hoe leuk om een kleine mini set of travel kit op de kamer te hebben staan wachten. Een aangename verrassing voor de kleine gast.


Hotel samenwerkingen

Zowel met grotere ketens als Four Seasons en Marriott werken wij fijn samen. Maar we vinden onze samenwerking met kleinere boutique hotels in de hospitality industrie ook zo leuk en uniek. Zo vind je ons bijvoorbeeld bij Hotel Pistace in Den Haag.


De Hotels
Hotel Pistache
Intercontinental


Luxury Suites Amsterdam
The Hotel Brussels


Hyatt Regency Chantilly
Sheraton Metechi Palace
In minder dan 6 jaar tijd zijn we wereldwijd beschikbaar in meer dan 170 hotels!