Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Haarverzorging

Naïf’s natuurlijke haarverzorging

Ontdek alles wat je moet weten over onze shampoo en conditioner, de natuurlijke haarverzorging voor de hele familie.


Voor ieder haartype

Zonder parabenen

Geen schuimmiddelen

Gezonde haren en hoofdhuid

Naïf’s haarverzorging maakt je haar schoon en bevat alleen maar clean ingredients. De natuurlijke formule geeft je haar glans en verzorgt je hoofdhuid. Of onze shampoo geschikt is voor jouw haar? Wacht maar tot je het ziet shinen, dan weet je het zeker. Deze haarverzorging is namelijk geschikt voor alle haartypes, van vet of droog tot gekleurd en broos haar.

Natuurlijke ingrediënten


Naast water als basisingrediënt gebruiken wij gedroogde kokosvezels en vetzuren uit kokosolie voor een licht schuimende werking van de shampoo. Om je haar te laten glanzen en te verzorgen hebben we lijnzaad toegevoegd, dit bevat namelijk enorm veel Omega 3-vetzuren. En conserveermiddelen? Die zijn sowieso allemaal natuurlijk. Denk aan zout, bijvoorbeeld.


Good to know

Je haar insoppen tijdens het douchen, schuimparty’s onder de douche – hoe meer schuim, hoe schoner. Sorry to burst your bubble. Het beste is om haarverzorgingsproducten die harde schuimmiddelen bevatten (oftewel SLS) te vermijden.

Wat is SLS? Dit is een chemische stof die vaak wordt gebruikt in shampoo, douchegel, zeep, maar ook in allesreiniger en zorgt dat vloeistoffen lekker gaan schuimen. Minder leuk voor de hoofdhuid, want de chemicaliën zorgen ervoor dat de hoofdhuid uitdroogt en haarklieren flink talg gaan produceren om de boel te herstellen.

Naïf’s shampoo bevat deze schuimmiddelen niet. Een natuurlijke shampoo schuimt minder en verzorgt je haar met natuurlijke oliën. Je zult er even aan moeten wennen en je haar kan mogelijk wat vetter worden in het begin. Geef het plusminus twee weken de tijd en je haar én hoofdhuid zal je dankbaar zijn. Meer tips nodig?