Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's superwomen Faye Bone - @faye.bone

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Faye, vertel eens - wie is deze dame achter die mooie bos krullen? Ik ben Faye, mama van 3 en getrouwd met 1 en nog steeds een twintiger. Ik maak mezelf nuttig op het hoofdkantoor van Zara en daarnaast werk ik voor mijzelf. Ik heb een eigen platform waar ik op een creatieve manier informatie probeer te delen over het ouderschap. Dit vertaal ik overigens ook door op social media. Creatief, sociaal, gezelligheid, altijd bezig en liefde voor 100 is wat mij omschrijft in een notendop. Waar krijg je energie van? Waar word jij blij van? Ik krijg energie van inspirerende mensen om mij heen. Maar muziek heeft ook een hele positieve invloed op me. Ik kan echt niet zonder muziek! Oh, en je maakt me sinds kort inderdaad ook heel blij met een goede filterkoffie. Dan te bedenken dat ik een aantal maanden geleden geen eens koffie lustte! Waarom ben je fan van Naïf? Als het aankomt op crème vind ik het heel belangrijk dat het goed smeerbaar is. Klinkt gek, maar een dikke crème die een witte waas achterlaat vind ikzelf niet heel fijn. En niet geheel onbelangrijk, de geur. Persoonlijk vind ik natuurlijk verantwoorde producten niet erg aantrekkelijk ruiken, maar dat is bij Naïf totaal niet het geval. Al het goede in 1... Wat betekent natuurlijk voor jou? Dat er tijdens de productie is gedacht aan het milieu en de dieren. Welke Naïf producten gebruik je het liefst en waarom? Met stip op nr. 1, de bodylotion van de baby/kinderlijn. Ik smeer de meisjes hun gezichten er mee in en ook de man des huizes gebruikt de crème voor zijn gezicht! Naif Baby Body Lotion Hoe ziet jouw verzorgingsroutine eruit? Ik heb zelf een gevoelige en vettige huid. Ik onderga momenteel een huidplan bij een kliniek. Dus mijn routine is vrij strikt en uitgebreid voor mijn doen. Ik gebruikte enkel gezichtsdoekjes en klaar. Nu reinig ik mijn huid met een cleanser en een speciaal sponsje. Vervolgens een primer, een oogcrème en een dagcrème met factor 30. Hoe lang spendeer jij dagelijks aan je huidverzorgingsroutine? 'S ochtends 10 minuten en 's avonds hetzelfde. Valt mee toch? Naïf bekijkt de wereld vanuit een pure, zorgeloze en onbevangen blik. Op wat voor manier ben jij naïef (positief gezien)? Ik denk dat hoe dit is omschreven precies de lading denkt. Zorgeloos is vooral van toepassing voor mij. Wetende dat alles wat ik gebruik van Naïf verantwoord is, geeft dat een goed gevoel. Extra: welk product mis jij nog in de Naïf lijn? Ik zou het super handig vinden als de bad producten tevens geleverd kunnen worden in een pomp vorm. Ik ben van mening dat we zo zuiniger en voordeliger omgaan met de producten. En dus duurzamer. Volledig mee eens, thank you we houden je op de hoogte! ;) Instagram feed Faye Bone Wil je meer zien van Faye Bone? Ontdek haar Instagram feed via @Faye.Bone.