Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's superwoman Graciela - @gracielaraquel

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Hey beauty! Tell us, wie zit er achter dit prachtige Instagram account? Ik ben Graciela en ruim 4 maanden geleden getrouwd met mijn liefde. Samen hebben we twee jongens Gabriel Mavi (8) en Kaya Felipe (4). We wonen ruim een uur rijden van Amsterdam en op 5 min fietsen van het strand en de zee. En...je pakt hier de boot naar Texel ? Naast mama zijn ben ik een deel van de week bezig als datamanager voor het Integraal Kankercentrum NL en de rest van de tijd houd ik me bezig als freelance stylist voor o.a. het kinderlabel Repose AMS. Waar krijg je energie van? waar word jij blij van? Zonder nadenken roep ik meteen "het strand en de zee!" Ik pak de fiets en ik ben met 5 minuten fietsen op het strand. Dit is wel echt de plek waar ik heel blij van word en dus energie van krijg. Ik weet niet wat het is maar het strand en zee heeft iets magisch, ik kan er zo goed mijn hoofd leegmaken. Daarnaast kunnen de jongens hier heel goed hun energie kwijt en zo fijn spelen. Dus dat is een win-win! Ohhh en ik krijg echt heel veel energie van creatief bezig zijn, mooie visuele verhalen vertellen en mooi beeld maken met een fijn team.! Instagram feed graciela raquel Waarom ben je fan van Naïf? Sinds ik moeder ben, ben ik me nog meer gaan verdiepen in duurzaam en bewust leven. En daar horen fijne duurzame verzorgingsproducten zonder chemicaliën ook bij. Voor Gabriel en Kaya, maar ook voor mezelf heel belangrijk (manlief hier gebruikt overigens ook de producten die in de badkamer staan van Naif). En de geur van Naif vind ik echt zo lekker! Welk Naïf producten gebruik je het liefst en waarom? Voor de jongens gebruik ik echt dagelijks de "nurturing cream" en dan vooral bij Kaya smeer ik dit 2x per dag op zijn droge plekjes die hij heeft door de eczeem. Sinds ik dat doe heeft hij er veel minder last van en is het echt onder controle, zo fijn want hiervoor was het dus regelmatig smeren met hormoonzalf van de huisarts en die gebruik ik helemaal niet meer. En Kaya noemt het "de vlindercreme", zo lief.
interview graciela raquel "Kaya noemt het ook wel de 'vlindercrème'"
Al zou ik deze vraag aan de Gabriel en Kaya vragen dan zullen ze in koor antwoorden "de witte blokjes voor in bad" Daarmee bedoelen ze het nieuwe product "de bathbombs" mee. En al hebben we in ons huis helemaal geen bad, ze vinden het dus een groot feest om ermee in een grote wasteil te zitten. Ze vinden het mega interessant dat het blokje dus oplost in bad en het liefste gebruiken ze er meerdere tegelijk. Wat zal ik zeggen ...boys will be boys haha! Voor mezelf vind ik de scrub heel lekker, mijn huid is erna echt heel zacht. Speaking off... hoe ziet jouw verzorgingsroutine er eigenlijk uit? Ik gebruik de cleanser van Naïf in de ochtend en avond om mijn gezicht te reinigen. Dus 's ochtends gebruik ik eerst de cleanser en vervolgens de fijne voedende dagcrème van Naïf. En 's avonds gebruik weer de cleanser en daarna de nachtcrème van Naïf. Ik heb best wel een gevoelige huid maar mijn huid reageert dus heel goed op deze fijne producten. Oh en verder gebruik ik de Face Scrub 1x per week en was ik mijn haar maar 1 per week. Niet heel spannend dus, haha! dagcreme met spf Hoe lang spendeer jij dagelijks aan je huidverzorgingsroutine? Door tijdgebrek en dat er helaas maar 24 uur in 1 dag zitten spendeer ik minimaal tijd aan mijn huidverzorgingsroutine. Maar ondanks de hectiek in de ochtenden en vermoeidheid in de avonden ben ik heel trouw in het schoonmaken van mijn gezicht. Eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat ik mijn gezicht niet reinig en verzorg. Maar ik hou er wel van dat het snel en makkelijk kan. Zonder te veel gedoe. Je zal mij niet een halfuur in de badkamer in de weer zien met allerlei verschillende crèmetjes. Naïf bekijkt de wereld vanuit een pure, zorgeloze en onbevangen blik. Op wat voor manier ben jij naïef (positief gezien)? Ik zie graag het goede in alles en iedereen en "Let love rule". Als afsluiter; welk product mis jij nog in de Naïf lijn? Oeh even denken, ik vind dat de Naif lijn al best compleet is. Maar wat ik echt wel heel fijn zou vinden is een lippenbalsem met SPF. Dat zou dan absoluut mijn nieuwe favo product zijn!