Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's superwoman Billie Rose - @billierose

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Tell us! Wie ben je, wat doe je?

Ik ben Rosanna online ook wel bekend als Billie Rose. Een bijnaam die mijn vriend Milan mij ooit gaf toen ik net begin met bloggen 9 jaar geleden. Ik woon samen met mijn 3 boys in hartje Utrecht. We hebben Milan, mijn vriend al ruim 13 jaar lang, Eloi Luca die in december alweer 2 wordt en onze jongste Joa Benjamin van bijna 3 maandjes! Ik ben full-time mama maar run daarnaast ook mijn Instagram en YouTube kanaal Billie Rose waar ik mijn volgers een kijkje in mijn leven geef. Naast het moederschap geef ik ook stylingtips en reizen Milan en ik heel graag.

Waar krijg je energie van? waar word jij blij van?

Van mijn boys krijg ik zowel super veel energie maar lig ik aan het einde van de dag helemaal uitgeput op de bank bij te komen haha. Ik krijg ook enorm veel energie van reizen, nieuwe plekjes ontdekken en fotograferen. Mijn allergrootste hobby.- Waarom ben je fan van Naïf?Omdat het een natuurlijk en transparant merk is. Dat vind ik sinds ik moeder ben geworden heel erg belangrijk. Ik ben bewuster geworden en wil weten wat ik op het huidje van mijn kids smeer. De product lijn vind ik ook heel erg fijn, van de olie tot de heerlijke rijke nurturing creme.

Welk Naïf producten gebruik je het liefst en waarom?

Ik gebruik het liefst de Nurturing creme, onwijs voedend en ruikt daarnaast heerlijk. Ook de bath bombs zijn favoriet, vooral bij Eloi. En de olie vind ik heerlijk oom jaa na zijn badje mee te masseren. - Wat betekent natuurlijk voor jou? Producten met een waslijst aan ingrediënten die ik niet begrijp. Dat geeft mij altijd zo’n naar gevoel. Ik wil kunnen begrijpen wat ik op mijn huid smeer. Een transparant merk die producten maakt die goed zijn voor de mens maar ook het milieu. En dat vind ik zo fijn aan Naif.

Hoe ziet jouw eigen verzorgingsroutine eruit?

Mijn verzorgingroutine is mij heilig. Maar met 2 kids heb ik daar vooral in de ochtend wat minder tijd voor. Ik begin de dag altijd met een douche, al is het maar 1 minuut. Ik ben daarna helemaal wakker en klaar voor de dag. Ik reinig mijn gezicht vervolgens altijd onder de douche en daarna verzorg ik het met een olie en dagcreme. Als ik tijd over heb smeer ik mijn lichaam in met een rijke bodylotion. Dit ritueel duurt vaak niet langer dan 5 min en gaat snel snel snel. s’ Avonds wanneer de boycot bed liggen neem ik wat meer de tijd. Haal ik mijn make-up er af en reinig ik mijn huid goed, dat is voor mij echt key voor een mooie gezonde huid. Als ik zin heb doe ik een maskertje op! Dat is echt een ‘me-time’ momentje. selfcare is zo belangrijk, al helemaal wanneer je net bevallen bent.

Hoe lang spendeer jij dagelijks aan je huidverzorgingsroutine?

Gemiddeld wel een kwartiertje denk ik, 's ochtends dus snel en avonds neem ik er lekker de tijd voor.

Welk product mis jij nog in de Naïf lijn?

Misschien zou een lekkere olie voor je babybump een mooie toevoeging kunnen zijn? Of een gezichtsolie, dat is een persoonlijke favoriet namelijk vooral deze tijd van het jaar!

https://www.youtube.com/watch?v=TmL6PRrzpjo