Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's supermom Naomi - @naominoellegeneve

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Let's get to know you! Wie zit er achter die prachtige Instagram feed? Ik ben Naomi, moeder van Noé Rose (3) en hoogzwanger van een tweede kindje. Naast dat ik moeder ben, ben ik een allround creative. Al van kleins af aan verzamel ik verschillende projectjes waar ik dagelijks met veel liefde en passie aan werk. Op dit moment illustreer ik ‘mom-art’, ben ik freelance fotografe en werk ik samen met mijn vriend aan onze eigen webshop, genaamd The Seed, die volledig om natuurlijk en duurzaam opvoeden/leven draait.? Wat is jouw connectie met Naïf? Toen ik zwanger bleek te zijn van Noé ben ik mij gaan verdiepen in verschillende opvoedstijlen. Ik was vastberaden het beste en meest natuurlijke aan mijn kindje te geven. Toen Noé net geboren was had ze enorm last van eczeem vanwege haar koemelk allergie. Dat was voor mij extra reden om ook extra te investeren in natuurlijke producten. Ik heb heel wat tubetjes en flesje geprobeerd maar toen ik eenmaal begon met het smeren van Naïf was ik direct verkocht. Het huidje van Noé reageerde onwijs goed op de crème en badolie en ik viel gelijk voor de geur. Welk Naïf producten gebruik je het liefst en waarom?? Ik ben zelf erg weg van de shampoo en conditioner. Mijn haar is altijd al heel pluizig en sluik geweest waardoor het heel snel vet wordt en resulteerde in elke dag wassen en extreem droog haar. Door het gebruik van jullie shampoo en conditioner hoef ik mijn haar eigenlijk maar 1x per week te wassen en is het nog nooit zo zacht en gezond geweest. Wat betekent natuurlijk voor jou?? Natuurlijk betekent voor mij zo puur en echt mogelijk. Geen bewerkingen en toevoegingen die niet nodig zijn. Welke tip wil je iedere ouder meegeven?? De tip die ik mee wil geven is om je te verdiepen en investeren in kwalitatief goede producten voor je kindje (én jezelf). Als nieuwe ouder word je overladen met lijstjes en tips van wat je allemaal wel niet nodig hebt. Maar duik er eens goed in, jij en je kindje hebben veel minder nodig dan je denkt. Zolang je het beste in huis haalt, is al het prul overbodig. Welk product mis jij nog in de Naïf lijn? Ik had de afgelopen 9 maanden best een dikke, vette belly crème van Naïf willen hebben. (De bodylotion deed het gelukkig ook erg goed op mijn buik!) Bedankt lieve Naomi! Naïf heeft een leuke samenwerking met Naomi wat resulteert in nóg meer mooie plaatjes én leuke acties. Volg Naomi en haar gezin op Instagram via @naomigenevenoelle. Benieuwd naar Naomi's favoriete Naïf producten? Scroll dan even naar beneden. Instagram feed Naomi Noelle Geneve