Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf’s supermom Maartje – @Bartsboekje

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Tell us, wie ben je, wat doe je? Maartje Diepstraten hier, officieel Stoof-Diepstraten want getrouwd met de so called love of my life Dirk (Stoof dus). Samen hebben we 2 jongens, 1 in hondvorm (Willem van 6) en 1 mensje (Vito van 1,5). Op mijn verlanglijstje staat het hebben van hobbies want vooralsnog heb ik daar al een paar jaar geen tijd voor, wat niet helemaal eerlijk is aangezien in een van die mensen ben die van 'haar hobby haar beroep heeft kunnen maken'. Een dooddoener maar wel waar. Zo mag ik graag uit eten gaan, schrijven en reizen, en dat is precies wat ik voor de kost doe: ik run samen met een klein team BartsBoekje.com, een website over de goede dingen van het leven, met een focus op reizen, kids, interieur, duurzaamheid en trouwen. En waarom ben je fan van Naïf? Er zijn nogal wat redenen waarom ik fan ben van Naïf... Allereerst vind ik de ingetogen, stijlvolle verpakkingen mooi (het oog wil ook wat, en de geur verrukkelijk. Vroeger rook je de bekende geur uit dat gele flesje (waar ik nooit echt dol op ben geweest), tegenwoordig ruik je Naïf en denk je: BABY! Verder ben ik me, vanaf het moment dat ik zwanger werd, meer dan ooit gaan verdiepen in wat producten allemaal wel niet doen met de natuur en je eigen huid. Ik hoef hier natuurlijk geen lans te breken voor Naïf en zijn duurzaamheid, maar het is absoluut een van de redenen waarom ik Naïf zo graag gebruik. Maar, en dat klinkt misschien gek: ik ben ook fan omdat ik heel erg graag NL product support. Mijn hart gaat gewoon net wat harder kloppen voor merken waarvan ik weet dat ze met liefde in eigen land gemaakt worden! Welk Naïf producten gebruik je het liefst en waarom? de badbombs! I know, ze zijn pas nieuw maar ze zijn precies wat we nog misten in ons leven. We wonen 3 en 4 hoog in het centrum van Amsterdam en de druk op ons water is niet mega goed, dus een lekker schuimbad hebben we nooit. De parels en bekende 'bommetjes' zijn (en ruiken) chemisch zodat we daar helemaal geen fan van waren, en deze zijn precies goed. Vito vind het bovendien net toveren en we moeten oppassen dat hij er niet drie per dag in bad gooit. Daarnaast is sinds dag 1 de babyolie favoriet. ik gebruik het zelf ook (voor mezelf dus). ik ben nu net in de weer met de weer en wind crème voor Vito, en ik denk dat ik dat ook een hele goeie vind. Vraag het me over een maandje nog een keer. Maartje Vito in bad Wat betekent natuurlijk voor jou? Zonder rotzooi! Een product dat gemaakt is met liefde voor mens en milieu. Vreselijk wanneer ergens een chemische (parfum) lucht aan hangt: dat moet toch effect hebben op je lichaam, klein of groot? En op de natuur. Maar ook 'transparant'. Ik vind het op alle fronten heel belangrijk dat zowel mensen als merken transparant zijn in alles wat ze doen. Eerlijkheid duurt het langst, heel natuurlijk toch? Hoe ziet jouw verzorgingsroutine eruit? Hahahaha! "Ik zou wel willen maar meestal ben ik bekaf en poets ik alleen mijn tanden. Op reis gaat het beter overigens! Dan neem ik de tijd voor een gezichtsmasker en smeer ik zelfs regelmatig met dag- en nachtcrème" Extra: welk product mis jij nog in de Naïf lijn? Dat is een goeie! Wat ik van een ander merk gebruik is natuurlijke muggenspray, dus die heel graag! En misschien een 3 in 1 was-shampoo, vooral voor iets grotere kids zodat ze meteen door de hele wasstraat gaan.
Bartsboekje Instagram @Bartsboekje
Wil je meer zien van Naïf’s supermom, Maartje? Ontdek de goede dingen in het leven met haar favo plaatjes, plekjes en mensjes op het Instagram account @Bartsboekje.