Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's supermom - Elise Milou @Elisemilou

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

For those die je nog niet kennen, wie ben je wat is jouw band met Naïf? Mijn naam is Elise, getrouwd met Arjen en moeder van Summer (5) en Filip (1). We wonen in Amsterdam, ver buiten de drukte van het centrum maar dichtbij genoeg om alles in de buurt te hebben. Toen ik zwanger was van Summer kwam Naïf net op de markt. Ik wist toen nog niet zoveel van natuurlijke verzorging maar was wel nieuwsgierig. Ik ben me gaan verdiepen in de ingrediënten die we dagelijks op onze huid smeren en kwam erachter dat er veel schadelijke chemicaliën te vinden zijn in de meeste verzorgingsproducten. Óók in die voor onze kinderen. Ik besloot alleen nog natuurlijke verzorging te gebruiken voor Summer. Filip met naif producten Wat betekent natuurlijk voor jou? Natuurlijk betekent voor mij zo dicht mogelijk bij de natuur, zonder allerlei toevoegingen waar we op de lange termijn niets aan hebben. Je gebruikt Naïf ook voor jezelf? Yes, niet lang daarna ben ik ook mijn eigen producten één voor één gaan vervangen voor natuurlijke alternatieven. Ik was daarom ook super enthousiast toen Naïf met een verzorgingslijn voor vrouwen kwam! Voor de kids gebruik ik de vètte creme dagelijks op hun gezicht, beide kinderen hebben snel last van droge en schrale wangetjes en deze crème is dan heel verzachtend. Als we naar buiten gaan gebruik ik graag de weer- en windcrème. Ook de handzeep wordt hier heel veel gebruikt door het hele gezin. Zelf gebruik ik heel graag de cleanser en de face scrub. Ik heb een hoop favorieten dus haha! vette creme Wat mis je nog in het assortiment van Naïf? Als er ooit een hydraterend masker zou komen zou ik die gelijk kopen. Voor de kinderen zou ik een wasmiddel echt ontzettend fijn vinden. En een eau de toilette trouwens ook!

hair lotion Wil je meer zien van Naïf’s supermom, Elise? Ontdek haar favo plaatjes op het Instagram account @elisemilou en laat je inspireren door dit heerlijk account! Elise Milou influencer naif