Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's Fair Fashion Babe Sara @when_sara_smiles

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Hold up! Wait a minute--
Who is she?

Ik ben Sara Dubbeldam, 32 jaar, en via mijn platform When Sara Smiles probeer ik modeliefhebbers te inspireren om stappen te zetten naar een duurzame(re) garderobe. Ik neem je mee in mijn eigen reis, ik maak de wereld achter onze kleding inzichtelijk, ik geef je duurzame inspiratie en laat je nadenken over je koopgedrag. Zo wil ik iedereen laten zien dat verduurzamen helemaal niet moeilijk is; als ik (ex-koopverslaafde) het kan, kan jij het ook!

Hoe ziet jouw verzorgingsroutine eruit?

Mijn verzorgingsroutine is vrij eenvoudig, ik ben niet zo'n beautyqueen en ik heb er niet zoveel kennis over (momenteel ben ik dat aan het veranderen!). 's Ochtends reinig ik mijn gezicht met water en vervolgens breng ik de Nurturing Daycream aan. Één keer per week gebruik ik de Circular Face Scrub onder de douche. 's Avonds reinig ik mijn gezicht met de Moisturizing Cleanser (reinigingsmelk) en vervolgens breng ik de Nurturing Nightcream (nachtcreme) en oogcontourcreme aan. Één keer per week gebruik ik een gezichtsmasker om mijn huid extra te voeden.

" Ik maak de wereld achter onze kleding inzichtelijk "


En hoe heb je Naïf leren kennen?

Ik ken Naïf al vanaf het begin; ik vond het merk toen echt een frisse wind in de complexe wereld van 'blabla' verzorgingsproducten. Een puur merk met mooie idealen (en heel eenvoudig uitgelegd), dat er ook nog heel goed uit zag. Ik ben Naïf altijd blijven volgen!


Welk Naïf product zou je iedereen aanraden?

Ik gebruik de Circular Face Scrub nu een jaar; deze is perfect voor mijn gevoelige huid. Voorheen merkte ik bij andere scrubcremes dat mijn huid er geïrriteerd op reageerde. Ik vind veel andere scrubcremes heel heftig (en voor mijn gevoel soms echt beschadigend), die van Naïf is de mildste, en daarmee fijnste, die ik ooit heb gebruikt. Ik gebruik hem 1x per week en mijn huid voelt daarna zacht en gevoed.


Welke skincare tip heb jij voor de lezers?

Echt een life changing tip heb ik niet, maar volgens mij is het belangrijk dat we onze huid zo puur mogelijk houden. Een huid moet kunnen ademen en zijn natuurlijke cyclus kunnen volgen. Dus geen poespas of plamuur voor mij! Rotzooi creëert rotzooi.

Wil je nog meer weten over Sara? Volg haar @when_sara_smiles of whensarasmiles!