Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's Conscious Babe Stephanie - @letstalkslow

Geplaats door Sjoerd Trompetter op

Hold up! Wait a minute--
Who is she?

Ik ben Stephanie van het platform Let's Talk Slow. Ik ben begonnen met het delen van inspiratie van duurzame mode omdat ik in de mode-industrie werkte en veel vriendinnen niet wisten waar ze moesten beginnen. Zo is nu het delen van mijn 'conscious journey' mijn prioriteit geworden, en is naast fotografie dit wat ik nu fulltime doe! Wat ik merkte is dat als je met 1 onderwerp begint, je ook gaat kijken naar andere onderwerpen; eten, skincare en bijvoorbeeld de dagelijkse dingen die je in huis gebruikt. Je kan dus zeggen dat 'consciousness' een grote rol in mijn leven speelt. En ik geniet er zeker van om aan mensen te laten zien hoe je bewuste keuzes kunt maken.


Je hebt zo'n stralende huid, wat is je verzorginsroutine?

Om heel eerlijk te zijn ben ik slecht in routines volhouden en ziet elke dag er weer anders uit. Nu ik iets ouder word, merk ik dat ik mijn lichaam beter moet verzorgen (wat ik soms niet doe, maar ik probeer er wel steeds meer op te letten). Wat ik wel heel belangrijk vind is het reinigen en verzorgen van het gezicht. Voornamelijk tijdens de koudere maanden wordt de huid droger, en probeer ik extra zorgzaam te zijn!


En hoe heb je Naïf leren kennen?

Ohh dit is een goede vraag! Ik ken Naïf al een aantal jaren! Ik heb veel producten geprobeerd en ook altijd wel wat in mijn badkamer staan. Ik denk dat Naïf echt het eerste merk is geweest waarmee ik in aanraking kwam toen ik mijn badkamerkastjes wilde 'vergroenen'.


Welk Naïf product zou je iedereen aanraden?

Ik vind de Moisturizing Cleanser en de Nurturing Night cream heel fijn. Ik ga nu de Purifying Bodyscrub uitproberen! Ook geef ik altijd Naïf cadeau met babyshowers of als cadeautje bij de geboorte. Vaak krijgen ze al zoveel kleertjes of speelgoed en is verzorging iets waar de meeste mensen niet aan denken.

" Ik denk dat Naïf echt het eerste merk is geweest waarmee ik in aanraking kwam toen ik mijn badkamerkastjes wilde 'vergroenen' "


Welke skincare tip heb jij voor de lezers?

Let op wat je eet! Dit is misschien nog wel belangrijker dan wat je op je huid smeert. Ik ga zelf voor een volledig plantaardig dieet, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit het beste voor mij werkt. Ik doe dit nu 3 jaar en voel mij super fit. Ook ziet mijn huid er super mooi uit! Ik weet dat het minderen in gluten voor sommige mensen ook een groot effect kan hebben op de huid. Sommige producten zijn nu eenmaal meer voor de één gemaakt dan voor de ander.


Welk product mis jij nog in het assortiment van Naïf?

Lippenbalsem is echt iets wat ik dagelijks gebruik, dus dit zou super fijn zijn!

Wil je nog meer weten over Stephanie? Volg haar @letstalkshow of haar passion website Let's Talk Slow