Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Plasticvrije billendoekjes voor jouw kinderdagverblijf

Plasticvrije billendoekjes voor jouw kinderdag-
verblijf

Een abonnement op Naïf's plasticvrije billendoekjes levert je gemak én voordeel op: €1,49 korting per pack (exclusief BTW). Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer we de doekjes bezorgen en zit nergens aan vast.

 

Hoe werkt het?

1. Kies het abonnement dat bij jou past – Ga voor een standaard abonnement of maak 'm op maat in jouw online omgeving.

2. Bepaal wanneer we bezorgen – We komen standaard één keer per maand bij je langs. Wil je dit liever vaker? Na de eerste levering pas je dit zelf aan naar wekelijks of tweewekelijks. Your call

2. Pauzeer wanneer jij wilt – Het abonnement is maandelijks opzegbaar, aan te passen of te pauzeren, bijvoorbeeld in vakantieperiode. 

3. Spread the word! – Poo, pee? Your daycare is plastic free! Laat zien dat jouw kinderdagverblijf geeft om een duurzame toekomst voor de kinderen. Deel jouw certificaat online of hang ‘m op in het kinderdagverblijf. Je vindt 'm in het welkomstpakket bij je eerste bestelling.

Naïf cares, jij ook? Ontvang nu 20% korting op jouw eerste 3 bestellingen. Neem contact met ons op via info@naifcare.com, bel 070 – 221 00 21 of stuur een WhatsApp naar 06 – 16 84 36 21.

Kies jouw billendoekjes abonnement

 

Wij besparen tijd, geld en plastic

 


Meer voordeel. Doordat we in bulk kunnen leveren, bespaar je per pakje €1,49 (exclusief BTW). Daarnaast kun je met korting andere Naïf producten bijbestellen.


Bespaar plastic. Met ieder pakje plasticvrije babydoekjes bespaar je zo’n 58 gram plastic. Dat zijn 2 PET flessen! 

 

Meer tijd. Wij zorgen ervoor dat je de doekjes automatisch op tijd geleverd krijgt, zodat je nooit zonder zit. We’ll save your butt.

 

Over Naïf's plasticvrije billendoekjes

 

Made from plants, not plastic

De babydoekjes van Naïf zijn gemaakt van eucalyptus vezels in plaats van plastic vezels. Biologisch afbreekbaar, dus een duurzaam alternatief. Het doekje is doordrenkt met een lotion die voor 99% uit water bestaat. Ook is deze parfumvrij en alcoholvrij, wel zo fijn voor de gevoelige babyhuid. De doekjes zijn all purpose, dus ook te gebruiken voor gezicht en lichaam. Na gebruik gooi je ze bij het restafval. Na 8 weken verteren ze (ter vergelijking: een plastic doekje blijft zo'n 450 jaar rondzwerven)

 

Plasticvrije billendoekjes | Gemaakt van eucalyptusvezels (geen plastic) | Verpakking is van bio-plastic | Met een lotion van 99% water | Goed vochtige doekjes | Groot en stevig, zuinig in gebruik | Plakken niet aan elkaar | Voorkomt allergische reactie en huidirritatie | Alcoholvrij en parfumvrij | Ongeopend 36 maanden houdbaar | Goedgekeurd door de Plastic Soup Foundation

billendoekjes eucalyptus

Over Naïf

"Meer dan ooit, verandert het krijgen van kinderen je kijk op het leven. Je bent nu een echte volwassene. We realiseerden ons dat we eigenlijk geen idee hadden van wat er echt in de producten zat, bedoeld voor de gevoelige huid van onze baby’s. Dus besloten we te doen wat vaders het beste doen: fix things.

De filosofie achter Naïf is simpel: Do Good. We zijn toegewijd aan het maken van huidverzorgingsproducten die respecteren en beschermen hoe we zijn geboren. Puur, eerlijk, onbevangen. We willen deze plek beter achterlaten dan hoe we ‘m gevonden hebben. Voor onze kinderen en die van hen. Van onze ingrediënten, verpakkingen tot aan onze verzendmethoden en meer, als het niet goed genoeg is voor onze kinderen, is dat het ook niet voor Naïf."

- Jochem en Sjoerd, founding fathers van Naïf

 

Plastic is not fantastic, 5 feitjes over babydoekjes:

1. Babydoekjes zijn ontwikkeld in de jaren ‘70 en werden vanaf de jaren ‘90 in grote opmars verkocht.

2. Een pakje babydoekjes bevat gemiddeld 58 gram plastic, wat ongeveer gelijk staat aan 2 PET flessen.

3. Wereldwijd worden er per jaar 450 miljard wipes gebruikt, dat zijn er zo’n 14.000 per seconde.

4. 10% van de Nederlandse bevolking spoelt wel eens babydoekjes door het toilet. Dat zijn zo’n 10.5 miljoen doekjes per week(!).

5. Plastic kan er wel 450 jaar over doen om afgebroken te worden. Dat betekent dat het eerste babydoekje ter wereld nog steeds rondzwerft…

 

Contact opnemen

 Jouw kinderdagverblijf ook plastic vrij? Neem vrijblijvend contact op met Naïf om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@naifcare.com of bel  070 – 221 00 21 of stuur een WhatsApp naar +31 6 16843621

Veelgestelde vragen


Hoe weet ik hoeveel billendoekjes ik nodig heb?

Gemiddeld gebruikt een kinderdagverblijf zo'n 1000 pakjes billendoekjes per jaar, dat zijn er dus zo'n 20 per week. Een standaard abonnement bestaat uit 40 pakjes en wordt tweewekelijks geleverd. Uiteraard kunnen we samen per keer bijschroeven indien nodig


Wanneer komen jullie bezorgen?

We leveren 1-4 keer per maand op de vestiging naar keuze. Dit kan maandelijks worden aangepast. Neem hiervoor contact op met info@naifcare.com


Wat zijn de kosten voor een standaard abonnement?

Een standaard abonnement bestaat uit 1 box met 40 pakjes billendoekjes die iedere maand worden geleverd. De kosten hiervan bedragen €59,95 (exclusief BTW).


Zit ik ergens aan vast?

Nee, je kunt het abonnement maandelijks opzeggen, maar bijvoorbeeld ook pauzeren of aanpassen..


Wat is de minimale afname?

De minimale afname is een doos met 40 pakjes van 54 wipes.


Krijg ik korting bij hogere afname?

Voor grote en kleine afnames geldt een prijsvoordeel van 50% (exclusief) ten opzichte van de consumentenprijs. Daarnaast zijn er mogelijkheden om andere producten van Naïf met korting in te kopen, zoals billencrème, zonnebrandcrème e.d.


Hoe pas ik mijn abonnement aan?

Door simpelweg een mailtje te sturen naar info@naifcare.com of te bellen met 070 – 221 00 21