Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Artikel — Category_Naïf superwoman

Kategorien

Naïf's Fair Fashion Babe Sara @when_sara_smiles

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Naïf's Fair Fashion Babe Sara @when_sara_smiles

Hold up! Wait a minute-- Who is she? Ik ben Sara Dubbeldam, 32 jaar, en via mijn platform When Sara Smiles probeer ik modeliefhebbers te inspireren om stappen te zetten naar een duurzame(re) garderobe. Ik neem je mee in mijn eigen reis, ik maak de wereld achter onze kleding inzichtelijk, ik geef je duurzame inspiratie en laat je nadenken over je koopgedrag. Zo wil ik iedereen laten zien dat verduurzamen helemaal niet moeilijk is; als ik (ex-koopverslaafde) het kan, kan jij het ook! Hoe ziet jouw verzorgingsroutine eruit? Mijn verzorgingsroutine is vrij eenvoudig, ik ben niet zo'n beautyqueen en ik...

Weiterlesen →

Naïf's Conscious Babe Stephanie - @letstalkslow

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Stephanie Lets talk Slow

Hold up! Wait a minute-- Who is she? Ik ben Stephanie van het platform Let's Talk Slow. Ik ben begonnen met het delen van inspiratie van duurzame mode omdat ik in de mode-industrie werkte en veel vriendinnen niet wisten waar ze moesten beginnen. Zo is nu het delen van mijn 'conscious journey' mijn prioriteit geworden, en is naast fotografie dit wat ik nu fulltime doe! Wat ik merkte is dat als je met 1 onderwerp begint, je ook gaat kijken naar andere onderwerpen; eten, skincare en bijvoorbeeld de dagelijkse dingen die je in huis gebruikt. Je kan dus zeggen dat...

Weiterlesen →

Naïf's Sustainable Babe: Quirine Smit @quirinesmit

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Naïf's Sustainable Babe: Quirine Smit @quirinesmit

Hold up! Wait a minute-- Who is she? Hi! Ik ben Quirine, 28 jaar en ik woon in Amsterdam. Sinds 4,5 jaar ben ik vegan, voor dierenrechten, en bewust bezig met hoe ik leef. Het veganisme gaat verder dan alleen plantaardig eten, ook mijn verzorgingsproducten, kleding, make-up en schoonmaakmiddelen zijn vegan. Ik ben mijn blog The Vegan Effect begonnen omdat ik een website miste waar, naast lekkere & makkelijke recepten, uitleg wordt gegeven hoe je op een leuke en toegankelijke manier kan leven als veganist. Ik deel tips waar je toffe, duurzame kleding en skincare producten kan vinden, maar ook...

Weiterlesen →

Naïf's superwoman Billie Rose - @billierose

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Billie Rose

Tell us! Wie ben je, wat doe je? Ik ben Rosanna online ook wel bekend als Billie Rose. Een bijnaam die mijn vriend Milan mij ooit gaf toen ik net begin met bloggen 9 jaar geleden. Ik woon samen met mijn 3 boys in hartje Utrecht. We hebben Milan, mijn vriend al ruim 13 jaar lang, Eloi Luca die in december alweer 2 wordt en onze jongste Joa Benjamin van bijna 3 maandjes! Ik ben full-time mama maar run daarnaast ook mijn Instagram en YouTube kanaal Billie Rose waar ik mijn volgers een kijkje in mijn leven geef. Naast het...

Weiterlesen →

Naïf's superwoman Graciela - @gracielaraquel

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Graciela Raquel

Hey beauty! Tell us, wie zit er achter dit prachtige Instagram account? Ik ben Graciela en ruim 4 maanden geleden getrouwd met mijn liefde. Samen hebben we twee jongens Gabriel Mavi (8) en Kaya Felipe (4). We wonen ruim een uur rijden van Amsterdam en op 5 min fietsen van het strand en de zee. En...je pakt hier de boot naar Texel ? Naast mama zijn ben ik een deel van de week bezig als datamanager voor het Integraal Kankercentrum NL en de rest van de tijd houd ik me bezig als freelance stylist voor o.a. het kinderlabel Repose AMS....

Weiterlesen →