Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Ondernemer aan het woord: Linda van Zwanger & co in Den Haag

Geposted von am

De heropening van Zwanger & co

Leonie en Hanneke zijn de trotse nieuwe eigenaren van Zwanger & co. Zij zijn van huis uit verloskundige en wilde bij Zwanger & co meer kennis van zaken toevoegen in de winkel. Zo besloten de dames naast verkoop van positiekleding/borstvoedingskleding en benodigdheden voor de newborns ook dat het tijd werd om meer te kunnen doen/beleven in de winkel. Hanneke is ook echoscopiste en heeft een eigen echopraktijk. Een tweede locatie van haar echopraktijk "Kijk nou es" is in de winkel gerealiseerd. Aan een cursuscentrum wordt inmiddels verder gewerkt. “Zo komen alle elementen samen” vertelt Linda. Linda zelf is verantwoordelijk voor de marketing van Zwanger & co en neemt alle samenwerkingen en creatieve projecten op zich.

Een verkooppunt voor alles wat je nodig hebt

Focuspunt voor de dames is een fysiek punt worden waar alles rondom de zwangerschap samen komt. Dit is allemaal mogelijk door de toegevoegde faciliteiten van de afgelopen maand. Zo kan je terecht voor een echo maar ook voor een cursus daarnaast is het fijn dat je dan ook meteen op het juiste adres bent voor een fijne nieuwe zwangerschapsbroek of de juiste verzorging voor de kleine baby.

Naïf en Zwanger & co

Naïf blijft behouden in het assortiment; “We zien Naïf als een must op het gebied van verzorging voor baby’s”. Het natuurlijke element is daarbij van groot belang voor onze klanten en voor ons persoonlijk. Kwaliteit voorop. Daarnaast vielen de dames voor de frisse geur en natuurlijk het feit dat het van Nederlandse bodem komt.

Daarnaast verkopen Zwanger & co merken als Feetje, Fresk, Impfs&Elfs en Noppies. De focus ligt dus echt op de Nederlandse merken. Naast kleding focussen de dames zich ook op het verkopen van kado artikelen: kraamkoffertjes worden al veel besteld.

Tevens zijn wij Medela punt voor de juiste borstkolf en verzorgingsproducten; kortom bij Zwanger & co ben je aan het juiste adres.