Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Nieuws: Naïf opent winkel op Amsterdam Centraal!

Geposted von am

Het treinstation op Amsterdam Centraal heeft de afgelopen jaren een flinke lik nieuwe verf gehad. En ja, dat bedoelen we letterlijk. Sinds vorige week is namelijk Lil Amsterdam geopend. Een pop-up mall waar kunst, cultuur, design, eten en shops een jaar lang samenkomen. En Naïf staat er ook!

Try and buy

Vanaf 16 augustus tot en met januari is de winkel van Naïf dagelijks geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur. Je vindt hier alle producten van zowel de babyverzorgingslijn, als de, reeds geïntroduceerde, no-nonsense skincarelijn voor vrouwen.
Jochem: "We vinden het belangrijk onze doelgroep te spreken en mensen de beleving mee te geven. Daarom hebben we de winkel ingericht als een badkamer, zodat bezoekers kunnen smeren en proberen."

Cadeautje on the go

Je kent het wel, je komt uit je werk en hebt nog een verjaardags- of kraamcadeau nodig. Ook hier is aan gedacht. Voor de cadeaupakketten van Naïf hebben we de beste producten bij elkaar gestopt om het beste bij jou en je omgeving naar boven te halen. Met een leuke cadeauverpakking kun je gelijk door naar je babyshower, verjaardag of ander feestje. You're welcome.

Praktisch

  • Je vindt de Naïf pop up store in de Amstelpassage op Amsterdam Centraal Station
  • We zijn geopend van 11.00 tot 19.00 uur
  • PIN only

Lil' Amsterdam

Lil’ Amsterdam is een concept van Pup Creative Agency en is tot stand gekomen in samenwerking met NS Stations. Lees hier meer over de samenwerking. Come and say hi!