Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf komt in actie voor KWF Kankerbestrijding!

Geposted von am

fb advertentie_zonnebrand3
Zonverbranding in de jeugd is de grootste risicofactor voor het krijgen van huidkanker op latere leeftijd. De huid van kleine kinderen beschermen tegen de zon is dus van wezenlijk belang.
Met de introductie van de Protecting Sunscreen heeft Naïf zich zelf als doel gesteld om een zo hoog mogelijk bedrag aan het KWF te doneren. “Zo hopen we dat elke zonnige dag iets kan bijdragen aan de wereldwijde strijd tegen (huid)kanker”, aldus Jochem Hes, één van de twee vaders die Naïf opgericht hebben.

“Je huid herinnert zich elke zonnestraal vanaf het moment dat je geboren bent” - dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer.

Naïf wil ouders nog meer bewust maken van het feit dat juist kinderen goed ingesmeerd moeten worden tegen de schadelijke effecten van de zon. “Je huid herinnert zich elke zonnestraal vanaf het moment dat je geboren bent”, aldus dermatoloog dr. Elian Brenninkmeijer. Het veelvuldig insmeren van kinderen zou daarom net zo logisch moeten zijn als het goed poetsen van hun tanden. Helaas bevatten de meeste zonproducten chemische UV filters, die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor de huid. “Een natuurlijk zonproduct zoals de Protecting Sunscreen van Naïf is wat ieder kind in de zon verdient”, aldus dr. Brenninkmeijer.
In de actieperiode van 21 maart tot 21 september doneert Naïf €0,50 per verkochte zonnebrand aan KWF Kankerbestrijding. Wil je meer weten over onze actie? Kijk dan hier.
*bron: KWF: Strategie ter bevordering van zonbescherming in NL om huidkanker terug te dringen, 2015.