Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Hoera! Sjoerd is jarig

Geposted von am

Naam: Sjoerd Trompetter Jarig op: 18 januari Bovenaan mijn verlanglijst? Een nieuwe kite... Weet je nog dat je 3 werd? Nee helaas, maar vanaf m’n 5e jaar kan ik het me wel herinneren. Mijn 6e verjaardag was onvergetelijk Omdat we gingen sleeën met mijn feestje. Mijn moeder had een taart in de vorm van een auto gebakken. Met wie vier jij je verjaardag? Normaal met mijn vrouw en kids. En meestal vier ik ook wel een feestje met m’n vrienden. Dit jaar zit ik voor Naïf in China in mijn eentje, dus dat is wat minder feestelijk. Ik trakteer Op appeltaart! Wat was je hoogtepunt van de afgelopen 3 jaar? De geboorte van mijn jongste zoon. En ook het succes met Naïf is een hoogtepunt. Ik kan niet één moment noemen, maar ik geniet van de reis die we met Naïf maken. Over 5 jaar Wens ik dat Naïf een internationaal succesvol cosmeticamerk is. Ik hoop dat wij kunnen bijdragen aan een gezondere cosmeticawereld. Waar meer goede natuurlijke producten gebruikt worden. En met minder chemische rommel en loze beloften.