Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Hoera! Jochem is jarig

Geposted von am

Naam: Jochem Hes Jarig op: 13 januari Bovenaan mijn verlanglijst? Staan dit jaar met name skispullen, ik ga in maart voor het eerst tourskiën. jochem2 Weet je nog dat je 3 werd? Nee… maar nu ik zelf kinderen heb, komt het gevoel wel weer een beetje terug. Die spanning, emotie en pure blijdschap rondom een verjaardag is heel mooi om te zien. Mijn 18e verjaardag was onvergetelijk Omdat ik toen voor het eerst echt een groot feest heb gegeven. Ik ben samen met één van mijn beste vrienden jarig en we hebben alle mijlpalen samen gevierd. Zo ook onze 18e verjaardag. Wat wil je heel graag hebben, maar heb je nooit gekregen? Een tropisch eiland! Grapje, het klinkt natuurlijk super cliché, maar ik ben altijd blij met alle cadeaus. Zeker als ze van mijn kids komen. It’s the thought that counts. Met wie vier jij je verjaardag? Het liefste vier ik mijn feestje met Marjolein, de kinderen, familie en vrienden Ik trakteer Op mijn favoriete taart! Zo’n eentje met fruit op de bovenkant dat je toch nog het gevoel hebt dat je iets gezonds eet. Wat was je hoogtepunt van de afgelopen 3 jaar? Het moment dat we voor het eerst onze Naïf producten echt in handen hadden en aan de buitenwereld konden laten zien. Dat is deze maand drie jaar geleden, dus dat moet als een echte verjaardag gevierd worden. Over 5 jaar Word ik 42! Wat een feest. Naïf is dan hopelijk een succesvol cosmetica merk, wat in meerdere landen verkrijgbaar is, met goede producten voor de hele familie. Een merk met producten waar mensen echt blij van worden.