Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Hi, ik ben de Zonnebrand Spray van Naïf

Geposted von am

Hey you, ik zal me even voorstellen. Ik ben de Naïf Zonnebrand Spray en ben een echte beschermer. Ik mag de zon graag, maar ik zorg er wel voor dat jij alleen de vruchten plukt van die gele bol. Hij is krachtig, zoals je weet en daarom leg ik een laagje op je huid, zodat jij lekker verder kunt gaan met spelen en geen last van 'm hebt.
"ik zorg er wel voor dat jij alleen de vruchten plukt van die gele bol"
Jullie kennen mijn andere vriend, de Zonnebrandcrème, al. Alleen ben ik gewoon iets praktischer. Je sprayt me en klaar is Kees. Het is meer wat jij fijner vindt. Oh ja, had ik al verteld dat ik 30 ben? Niet in leeftijd natuurlijk, want die ga ik je niet verklappen. Wel in factor. Ik bevat minerale filters, op basis van Titanium Dioxide. Dat is een ingrediënt afkomstig uit mineralen. Van binnen dus zo hart als een steen. Van buiten superzacht en vriendelijk, want zonnebloemolie is de basis. Mocht je je afvragen of ik net als de Zonnebrandcrème een wit laagje achterlaat? Zeker. Maar, een hele dunne. Want zo wordt de zon direct weerkaatst en dan komt dus weer de beschermer in mij naar boven. Ik bevat geen nanodeeltjes en ben zeer geschikt voor de tere babyhuid. Lang verhaal kort: zorg dat je mij altijd bij je hebt als je naar buiten gaat. Lees hier al mijn reviews > Lees ook: Het verschil tussen chemische en minerale filters