Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Hi, ik ben de Nurturing Day Cream van Naïf

Geposted von am

Hi beauty, alles goed? Ik ben de Nurturing Day Cream van Naïf en ben, zoals ze dat zeggen, een softy. Ik houd niet zo van de harde aanpak. Weet je waarom? Ik heb aardig wat huidtypes gezien en gevoeld en kan je zeggen dat je je huid moet verzorgen en niet moet aantasten. Daarom bevat ik geen parabenen, maar juist producten die er wel toe doen. Wat denk je van Macadamia Olie, Avocado-olie, Zoete Amandelolie en tomatenextracten. Zit bomvol anti-oxidanten en is tegelijkertijd een natuurlijke SPF. Let wel: ik raad je aan om alsnog een extra factor te gebruiken. Het liefst natuurlijk, want soort zoekt soort. anti-rimpelcreme Meeloper Graag wil ik bij voorbaat even sorry zeggen. Ik ben niet echt een meeloper namelijk. Ik beloof je niet dat je rimpels verdwijnen of dat er diamantpoeder in mij zit. Ook geen collageen. I’m all natural babe! Wil je me één ding beloven? Reinig je huid voordat je me opsmeert en gebruik niet meer dan nodig is. Zo kunnen we nog lang van elkaar genieten. Dan beloof ik je de natuurlijke glow waar iedere vrouw zo van droomt. Pssttt... Heb jij dit avocadomasker al gemaakt? Om je huid extra zacht en smooth te maken, raad ik je aan eens per week een masker aan te brengen. Wel zelfgemaakt en natuurlijk uiteraard! Men nemen: - Een halve avocado - 3 eetlepels honing - 3 eetlepels havermout - 1 eetlepel appelcider azijn Hoe het verder werkt lees je in dit artikel!