Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Help Naïf kleding in te zamelen voor Stichting Babyspullen! #Naifcares

Geposted von Sjoerd Trompetter am

1 op de 9 kids groeit op in armoede. Dat zijn maar liefst 50 baby's per dag. Om ieder kind een goede start mee te geven zet Stichting Babyspullen zich dan ook dagelijks in om het leven van deze kids een beetje beter te maken met babystartpakketten. Hiervoor zamelen zij landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen in. En Naïf cares! Als (van oorsprong) babymerk roepen wij alle ouders in Nederland dan ook op om ons te helpen met een inzamelactie voor Stichting Babyspullen.

Lever je babykleren in bij Naïf van 21 november t/m 20 december

Heb jij oude of nieuwe babykleren liggen die je niet meer gebruikt? Mooi! Van 21 november t/m 20 december kun je deze dan ook inleveren of het kantoor van Naïf in Den Haag of opsturen naar onderstaand adres. Wij zorgen er dan samen met Stichting Babyspullen voor dat deze kleren worden verdeeld, aangevuld worden met verzorgingsproducten en bij gezinnen in Nederland terecht komen.

Naast dat je de planeet een handje helpt (reduce, reuse and recycle), help je dus ook een kind in armoede. Dat is nog eens een toffe feestgedachte. Extraatje voor jou: lever je de kleding in bij ons op kantoor, dan ontvang je ook nog een 50ml bodyscrub of showergel cadeau.

   

Wat is er precies nodig?

Op dit moment is er gebrek aan de volgende kleding (bron: Stichting Babyspullen):

  • Rompers maat 86/92 (zowel voor jongens als meisjes)
  • Broeken maat 92 (vooral jongens)
  • Maillots alle maten: 50-56 t/m maat 92)
  • Shirts 50/56 (zowel jongens als meisjes)

   

Waar kan ik het inleveren?

Naïfcare HQ
Hellingweg 86
2583 WH Den Haag

Lemonade kidsfashion
Middenweg 46HS
1097 BR Amsterdam

Koter & Co
Scheldestraat 55-57
1078 GG Amsterdam

   

#Naifcares

Een zorgeloze start, dat is wat wij mee willen geven met onze natuurlijke verzorgingsproducten. Met een likeminded doel voelt deze samenwerking met Stichting Babyspullen dan ook niet meer dan logisch. De afgelopen 5 jaar hebben wij flink gebouwd aan ons netwerk en hopen we samen met jullie, maar ook met mooie merken, een heleboel gezinnen in Nederland met deze actie te helpen. Heb je geen kleren of kun je om een andere reden niet meedoen? Je kunt ook altijd een donatie doen, dit bericht te delen of mensen om je heen vragen kleding in te zamelen. Naïf cares, how 'bout you?