Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Ik ga op vakantie en neem mee....

Geposted von am

  1. Hugo loves Tiki onesie. Met dit toffe pakje ziet jouw mini-me eruit als een tropische verrassing! En goed nieuws deze coole print is er ook in een playsuit voor jou.
  2. Coq en pâte strandset. Gewapend met emmer en schep zijn jullie klaar voor een hele dag strandplezier. Alle producten van dit Franse merk worden gemaakt met gerecycled en/of ecologische materiaal. De strandset is gemaakt van zeewier en is verkrijgbaar met verschillende dierenprints.
  3. Vilebrequin zwembroek. De droom van iedere moeder. Jouw lover in matchende zwembroek met de liefde van je leven. Je moet er even voor sparen maar met de zwembroeken van Vilebrequin stelen jullie wel de show aan het zwembad.
  4. FRESK swaddle. Deze multifunctionele musthave is perfect om overal mee naar toe te nemen. De superzachte swaddle is ideaal voor moms on the move.
  5. Mini slippers van Havaiana’s. Bij de slippers van dit Braziliaanse merk krijg je een instant zomergevoel. Door zachte rubberen bandje aan de achterkant blijft de slipper goed aan de voeten zitten. Ze zijn er in eindeloos veel kleuren. Dus kies jouw favoriet!
  6. Junior Ray Ban. Op vakantie gaan is leuk, maar het is wel belangrijk dat je kleine goed beschermd wordt tegen schadelijke UV-straling. Met deze coole mini Ray Ban ziet je kleine er niet alleen leuk uit, maar worden de ogen ook nog eens goed beschermd.
  7. Naïf zonnebrand. Kids love fun in the sun, but no-one likes a fried baby. Smeren, smeren, smeren is dus van essentieel belang. Bescherm je kleine tegen schadelijke straling van de zon, smeer ruim in voordat jullie buiten gaan spelen. Eenmaal ingesmeerd is je kind twee uur beschermd met factor 50. Blijf niet te lang in de zon, zet een petje op – of die coole Ray Ban op nummer 6 – en draag UV-werenede kleding.
fb-items (2)