Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

WIN een reis naar Portugal!

Geposted von am

Wie niet, toch? En terecht ook, want vakantie vieren is fijn! Daarom geven wij een verblijf van 3 nachten weg in het stijlvolle Portugese Martinhal Beach Resort & Hotel, YAY! Dit luxe resort ligt aan het Portugese kustplaatsje genaamd Sagres.

Martinhal geen tekst

Wat moet je doen om te winnen!

Like de FACEBOOK pagina van NAÏF en Martinhal Beach Resort & Hotel. Tag een vriend of vriendin die het ook leuk zou vinden om kans te maken op de reis. Vul het formulier hieronder in en laat ons weten waarom jij graag met jouw gezin naar het luxe familie resort zou willen.

Wat kun je precies winnen:

  • 3 nachten in een familie kamer inclusief heerlijk ontbijt. Je wordt opgehaald en teruggebracht naar het Vliegveld Faro.

Wat zijn de voorwaarden:

  • Vluchten dienen zelf geregeld en betaald te worden. Vliegen kan onder andere met Transavia op de luchthaven FARO.
  • De familie kamer is geschikt voor een gezin dat bestaat uit twee volwassenen, één baby in de leeftijd van 0 tot 2 en een kind t/m 12 jaar.
  • De familie kamer is beschikbaar in het laagseizoen dus tot en met 30 mei of vanaf 15 september 2015 tot en met tot 22 december.
  • De uitslag wordt 30 april bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Over het Resort

unnamedHet luxe Martinhal Beach Resort & Hotel bevindt zich middenin het natuurpark Costa Vicentina, waardoor de omgeving uitgebreide outdoor mogelijkheden biedt zoals wandelen, surfen en fietsen. Klinkt allemaal als muziek in de oren natuurlijk! Maar dit 5 sterren resort is niet zomaar een resort, het schuilt namelijk achter de bijzondere filosofie dat de natuurlijke omgeving rondom het resort zo min mogelijk mag worden aangetast. Het resort is daarom zo bewust mogelijk opgebouwd met behulp van internationaal bekende designers. De foto’s liegen er niet om, het ziet er geweldig uit! Maar naast de schoonheid van het resort ligt de grote basis bij het bewustzijn en respect voor de natuurlijke en lokale omgeving, zoals het hoort.

Martinhal Beach Resort & Hotel is een echt familie resort. Het mooie resort biedt daardoor leuke activiteiten voor het hele gezin! Hou je van relaxen in een spa, yoga, surfen of zwemmen en ben je van mening dat jouw mini ook weleens in de watten gelegd mag worden met een heerlijke babymassage? Het kan allemaal bij het Martinhal Beach Resort & Hotel! Dit resort beschikt zelfs over een Spa genaamd Finisterra Spa. Dit is een speciaal ontworpen Spa voor de hele familie, wow! De filosofie achter de Finisterra Spa is dat ook kinderen het verdienen om lekker verwend te worden! Het resort beschikt daarnaast ook over zeer professionele babysitters en crèches. Wij zijn fan! Volgen jullie Crazy Love Diaries al? Dit jonge Amsterdamse gezin gaat binnenkort ook op vakantie naar het luxe Martinhal Beach Resort & Hotel Resort en nemen NAÏF mee. Houdt ze in de gaten dus ;)