Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

De zonnigste plekjes van Nederland om je zomer buiten te vieren

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Zorg dat je alles goed op voorraad hebt om veilig en verantwoord op pad te gaan. We helpen je graag herinneren aan wat je allemaal in je mee moet nemen. We gaan namelijk weer flink smeren deze zomer, óók in eigen land.

Het strand van Amsterdam

Een dagje Wijk aan Zee in ultiem ontspannen. Tenminste als je met de juiste items op pad gaat. Onder het sidderende zonnetje heb je natuurlijk een zonnebrandcrème nodig. En vergeet ook niet een leuk tijdschrift mee te nemen, wij stellen &C magazine voor! Sounds like a plan, right?

De grachten van Utrecht

Als de sloepen in de grachten van Utrecht liggen, dan weet je het zeker: de zomer is begonnen. Huur een bootje en ga het water op. Er is niets lekkerder dan met het gezin een rondje varen over de grachten. Zonniger kan je het niet krijgen. En zat die zonnebrandcrème nog in je tas?

Het park van Rotterdam

Kleedje in je tas, goed gevulde koelbox en een kleine barbecue mee. Dit is misschien wel het meeste zomerse tafereel. Sluit de dag af met de mannen gewapend met tang achter de barbecue en jij heerlijk genieten van de laatste zonnestralen.

Mooi meegenomen: Heb je de coverpas van &C magazine editie #7 al gecheckt? Je ontvangt nu een kortingscode voor Naïf Natural Sunscreen Body t.w.v € 21,95 gratis bij aankoop van de Natural Sunscreen Face. Smeren maar!