Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

De duurzame gift guide voor mannen

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Verras verantwoord en geef je vader, man of vriend een duurzaam cadeau. We hebben een aantal mooie cadeau ideeën op een rij gezet. En dit kan je natuurlijk als mooi moment gebruiken om jouw favoriete Naïf producten in bundel in te slaan met een fijne korting, want ook mannen kan je heel blij maken met Naïf!

 

Sneakers van Veja

Het sneaker merk Veja produceert milieuvriendelijke schoenen die op een eerlijke manier zijn gemaakt. De schoenen bestaan uit biologisch katoen en natuurlijk gelooid leer.

Een ander leuk weetje: de opslag en aflevering wordt verzorgd door het Franse Atelier Zonder Grenzen, een vereniging die jongeren ondersteunt in hun sociale integratie door werk aan te bieden. Zo veel goede doelen in een cadeau!

 

Naïf’s natuurlijke shampoo

Het is oké om hair goals te hebben. Daarom speciaal voor de mannen die graag met glanzende haren rondlopen, de natuurlijke shampoo voor ieder haartype – van lange lokken tot een gemillimeterde coupe.

 

Een flink cadeau: Big Green Egg's barbecue

Zomer vraagt natuurlijk maar om één ding: barbecueën. En dit gaat vaak gepaard met een man gewapend met tang. Daarom is een Big Green Egg barbecue het perfecte cadeau voor vaderdag! Niet alleen duurzaam in gebruik, maar bestaat ook nog eens uit duurzame materialen. Oké, wellicht is dit cadeau wat gortig qua prijs, maar hé dan heb je ook wat ;)

 

Naïf’s beschermende dagcrème

Hoewel de huid van mannen verschilt van vrouwen, hoeft de gezichtsverzorging voor mannen niet te verschillen van die voor vrouwen. In de cosmeticaproducten voor mannen worden niet echt andere ingrediënten gebruikt dan in de crèmes voor vrouwen. Logisch ook, want een huid is een huid, dus waarom zou je voor mannen opeens hele andere ingrediënten gebruiken? Het hangt dus gewoon vanaf wat jij het lekkerste vindt en het beste bij je huid past.

Vaak is het enige grote verschil tussen een dagcrème voor mannen en voor vrouwen de geur. Goed nieuws: aan de hypoallergene geur van Naïf hangt geen label en kan door iedereen gebruikt worden. Praktisch: de dagcrème bevat daarnaast een natuurlijke SPF op basis van tomatenextract.

 

'Raak je niet zomaar kwijt' sokken: QNOOP

Alle sokken zijn ontworpen met een knoop op de ene sok en een lus op de andere, vandaar de naam QNOOP. Bind je sokken samen voor het wassen en verlies nooit meer een sok. Lekker praktisch en duurzaam.

Alle sokken zijn gemaakt van biokatoen. Dit verbruikt 50% minder water dan bij de teelt van genetisch gemodificeerd katoen. Oh, en er worden bij de productie geen giftige chemicaliën gebruikt. Daar houden we van!

 

Naïf’s milde badschuim

Founding father Jochem dompelt zichzelf het liefst iedere dag onder in een fijn bad met Naïf's milde baby badolie of zachte badschuim. May you never outgrow bubbles.