Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Maak kennis met Beach & Bandits! <3

Geposted von am

Wist je dat een droog wit t-shirt slechts een bescherming van SPF 15 biedt? Het is dan ook een fabel dat een gewoon t-shirt je beschermt tegen de zon. Kleding houdt namelijk maar een deel van de UV straling tegen. De dikte en structuur van de kleding bepaalt hoeveel straling er wordt doorgelaten. Maar buitenspelen in een dikke trui is ook geen pretje. Beach and Bandits bedacht de oplossing.

UV-werende kleding, you say?

In 2015 bedachten Hans en Jo-anne uit Katwijk Beach & Bandits. Samen met hun twee kleine bandieten (héé, catchy!) spenderen zij de meeste tijd door aan het strand. Goede zonbescherming is dan ook een must. Bij gebrek aan een coole outfit gingen zij zelf aan de slag. Met hun handgetekende illustraties en vrolijke kleuren zijn de UPF50+ zonwerende outfits inmiddels geliefd onder veel ouders en kids. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de hele collectie of bekijk de Instagram feed.

Stay wild child!

Naïf is fan van Beach & Bandits en is dan ook onze partner in crime als we het hebben over zonbescherming voor kinderen. Zo ontvang je nu bij een bestelling in de Naïf webshop een giftvoucher van Beach & Bandits! OP=OP.

EXTRA TIPS

Naast een coole outfit is het altijd belangrijk om de onbedekte delen goed in te blijven smeren. Om jouw huid en die van je kind zo goed mogelijk te beschermen kun je het volgende doen:
  1. Een zonnebrand gebruiken met natuurlijke filter. Door het laagje op de huid is kind direct beschermd.
  2. Gebruik 7 theelepels per smeerbeurt (bron: KWF)
  3. Smeer je kind iedere 2 uur opnieuw in.
  4. Blijf tussen 12.00 en 15.00 uur uit de zon.
  5. En scoor die UPF50+ zonwerende outfits!
Because no one likes a fried baby... Meer weten over zonbescherming? In deze blog lees je alles over SPF en natuurlijke filters.