Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Back to school

Geposted von am

Voor ieder paar dat je koopt, geeft Toms één paar schoenen aan een kind in nood.
  1. Coole outfit van nOeser. Het Nederlandse kledingmerk waar je voor je kleine coole kleding van biologisch katoen kan scoren. En je hebt geluk, sindskort designen ze naast babykleding ook outfits voor kids tot 6 jaar. Het T-shirt met bij past natuurlijk helemaal bij onze Body Lotion ;).
  2. Stijlvolle stappers van Toms. Ze hebben voor kids nu echt de allerleukste prints. Zo scoor je voor jongens een Lama-print en voor de meisje eentje met appels. Ze lopen niet alleen lekker, maar zijn ook nog eens duurzaam. Voor ieder paar dat je koopt, geeft Toms één paar schoenen aan een kind in nood. One for One. Dus scoor meteen een matching paar voor jezelf ;).
  3. Toffe fiets van Wishbone. De Whishbone is 3 in 1 race monster en groeit met jouw mini mee van driewieler naar tweewieler. Ideaal voor als je kleine nog moet leren lopen, fietsen en balanceren. Flip het frame zodra je kleine een pro begint te worden, want dan kan de fiets nog mee tot 4-5 jaar. Whoosh!
  4. Kleurrijke rugzak van Coq en pâte. Dit Franse merk maakt kleurrijke rugzakken in verschillende modellen van 100% biologisch katoen. Je kunt kiezen uit een hele zoo aan dierenprints. Kies het favoriete dier van je kleine, dat maakt het inpakken van de rugzak wel zo leuk!
  5. Handige lunchbox van LunchBots. Het alternatief van plastic broodtrommels. Alle lunchboxen van dit Amerikaanse merk worden gemaakt met roestvrijstaal en ecologische materiaal. Zonder vervelende chemische stoffen dus. Verschillende soorten modellen zijn online verkrijgbaar vanaf €19,95 bij Green Jump.
  6. Verantwoord tussendoortje van De Kleine Keuken. Pakjes Wicky kunnen natuurlijk al lang niet meer. Vul de lunch box van je kleine met gezonde snacks zoals Groentewolkjes gemaakt van erwten, mais en roze linzen. Je scoort de producten van De Kleine Keuken via hun webshop, de Albert Heijn, de PLUS en de Jumbo.
Deze checklist is ideaal en handig voor heel het jaar door. Geniet nog van het heerlijke weer en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven over onze nieuwtjes, blogs en acties! back to school