Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's superwoman Annelijn - @Dappermaentje

Geposted von Sjoerd Trompetter am

Hey pretty lady! Vertel eens, wie ben je, wat doe je? ik ben Annelijn, mama van Maen (5) en Dapper (2). Wij wonen aan de Amsterdamse grachten. Ik hou ervan creatief bezig te zijn en mensen mee te nemen in mijn belevingswereld, waarin je door liefde en aandacht schenken dingen heel erg mooi kan maken. Daarom deel ik mijn favo plaatjes op mijn Instagram pagina @dappermaentje. En je hebt iets met maantjes, right? Toen ik net moeder werd van Maen, was ik enorm onder de indruk van mijn kraamtijd een XXL verjaardagfeest met ontelbaar cadeaus waaronder meerdere speeddoekjes .. ik kende dit nog helemaal niet maar toen ik een doekje aan het speentje vastmaakte zag ik dat je als moeder zoveel op een dag opzoek bent naar dit doekje met speentje dat ik dacht ik ga een maan maken voor Maen daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik ze uiteindelijk ging verkopen. Je bent al langere tijd fan van Naïf, waarom gebruik je Naïf het liefst? Ik gebruik de producten voor mijzelf en voor de kinderen. De geur neemt me mee naar fijne herinneringen, van kraamtijd tot aan Marbella. Wat betekent 'natürlich' voor jou?
"onaangeraakt, puur, niet bewerkt"
Speaking off... welke Naïf producten gebruik je het liefst?
De cleanser. Dit is een bewust gekozen momentje voor mezelf 2 x per dag.
Badkamer dappermaentje
Over dat bewust gekozen momentje, hoe ziet jouw verzorgingsroutine er eigenlijk uit?
Ik spendeer dagelijks +- 10 minuten aan mijn verzorgingsroutine. Mijn ochtendroutine bestaat uit 3 stappen:
  1. Het reinigen van mijn huid met een cleanser
  2. Het aanbrengen van dagcrème
  3. afmaken met een oogcrème
In de avond is dit:
  1. wederom het reinigen van mijn huid met een cleanser
  2. Het scrubben van mijn gezicht met een lichte scrub
  3. het aanbrengen van een nachtcrème
1x in de week gebruik ik een masker en scrub ik met een iets grovere scrub. Daarnaast gebruik ik voor mijn haren de shampoo en conditioner van Naïf, ik was mijn haren zo'n 2-3x per week.
Welk product mis jij nog in het assortiment van Naïf?
Luierdoekjes zouden nog een goede aanvulling zijn en voor mijzelf zou ik nog graag een fijn, natuurlijk gezichtsmasker zien.
face scrub
Wil je meer zien van Naïf's supermom, Annelijn? Ontdek haar favo plaatjes op het Instagram account @Dappermaentje en laat je meenemen in haar belevingswereld. Instagram feed dappermaentje