Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

7 redenen om dit jaar écht naar de Negenmaandenbeurs te gaan dit jaar

Geposted von am

Ook dit jaar zijn wij aanwezig bij de Negenmaandenbeurs 2020. Dit is hét event voor all the moms and dads! Twijfels om te gaan? Wij hebben 7 redenen onder elkaar gezet waarom het zeker de moeite waard is.

1. Voor iedere moeder is er wel iets te zien

Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat of wat jij ook leuk vindt; het is er. Zo is er een expert lounge, een hoek met babykamer inspiratie en een geboortekaartjes straat. Maar ook een Peuter Plein en het Puur Baby Plaza.

2. Wij staan er

Woehoe! Naïf is onderdeel van de Negenmaandenbeurs en we zouden het onwijs leuk vinden als jullie even langskomen. Kun je gelijk onze producten bewonderen en kennismaken met alle ins en outs op babyverzorgingsgebied. We staan samen met Pure Goat en Smallsteps.

Smallsteps wil net als Naïf het allerbeste voor de allerkleinsten. Een tweede thuis voor kids in de vorm van kinderdagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De allerbeste kinderopvang, dat betekent voor Smallsteps de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. En voor ouders een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Ze hebben vestigingen door het hele land waar ze dagelijks met teams van warme, creatieve, sportieve pedagogisch medewerkers klaarstaan voor jouw kind.

PS: Bij de Naïf stand krijg je speciaal op dit event een fijne aanbieding: 3 halen 2 betalen.

3. Er zijn Mama Masterclasses

En dat is gewoon hartstikke leuk. Korte, interactieve sessies waar je zo aan kunt schuiven. je kunt volop inspiratie opdoen tijdens allerlei workshops. En kun je alles leren over babymassages.

4. Je kunt er echt inspiratie opdoen

Voor de babykamer, maar ook voor kinderwagens. Zo kun je testritten maken, zodat je de juiste keus voor jezelf en de baby maakt.

5. Je ontmoet andere moeders

En dat is fijn. Want we zijn er allemaal voor twee dingen: voor onszelf en ons kind. Een beetje kletsen, sparren over en ideeën uitwisselen met andere moeders kan nooit kwaad toch?

6. Nieuw: er is een 'Hip & Happening' hoek

Voor startende ondernemers is er dit jaar speciaal 'Hip & Happening'. Dé plek als je op zoek bent naar leuke en handzame hebbedingetjes, voor jezelf of om cadeau te geven.

7. Kies bewust

We noemden het al eventjes, maar het Puur Baby Plaza is er voor iedere moeder die bewuste keuzes wil maken. Kies je voor pure leefstijl voor jou en je gezin? Dan moet je echt even bij dit plein langs. Ontmoet hier ca. 20 'groene' aanbieders & alles over ecologische en biologische producten. Top!

Data en openingstijden Negenmaandenbeurs

26 februari t/m 1 maart 2020
Dagelijks geopend van 11.00 -18.00 en op donderdag en vrijdag van 11.00 - 22.00 uur.