Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

5x onze cliché goede voornemens voor 2017

Geposted von am

1.Gezond eten

Geen gekke crash diëten, maar gezond, vers eten van lokale leveranciers. Koop je eten op de weekmarkt, bij Marqt of neem een groente-abonnement. Je krijgt dan iedere week een tas vol seizoensgroenten en fruit. Zo wordt groente het uitgangspunt van je maaltijd, dat maakt het meteen makkelijker om minder vlees te eten. Geen idee wat je met die schorseneren of bataat aan moet? Online zijn heel veel gezonde én lekkere recepten te vinden, bijvoorbeeld bij De Groene Meisjes en Lisa goes Vegan. Onze favoriete kookboeken “Plenty” en “Plenty More” van Yotam Ottolenghi zijn ook om te smullen. Op zoek naar gezonde inspiratie voor de kids? Dan bladeren wij graag door de boeken van Easy Peasy. Zoals het nieuwe Easy Peasy Lunchbox-boek, meer dan 100 pagina’s met tips voor in de broodtrommel.

2. Meer bewegen

Jij weet het ook: als je eenmaal hebt gesport voelt het heerlijk. Maar in beweging komen is niet altijd makkelijk.Samen sporten is makkelijker. Wij zijn daarom fan van Mom in Balance. Zij bieden verschillende wekelijkse lessen om in vorm te blijven. Ook als je zwanger bent, no excuses. Go mommy!

3. Meer naar buiten

Dit goede voornemen is perfect te combineren met nummer 2. Je mini-me buiten uitlaten is namelijk óók goed voor jou. Maak een flinke wandeling, ren achter die loopfiets aan en doe je boodschappen te voet of op de fiets. Maak je geen zorgen over modder en andere viezigheid. Dat lossen wij wel voor je op. You bring the bath, we’ll bring the bubbles. Wij nemen onze kids mee in de Green Tom Upp kinderwagen. Deze Dutch Design kinderwagen is van duurzame materialen gemaakt. Het frame is er in wit, grijs en zwart en voor de bekleding kies je uit 10 verschillende kleuren. Zo zit je tot aan de kleuterschool goed. Nog een voordeel van veel buiten zijn: they will sleep like babies in the evening.

4. Alvast een fijne zomervakantie boeken

Dan heb je meteen wat om naar uit te kijken in deze donkere dagen. Wij zijn fan van Little Guest Hotels Collection. Een website vol baby & kidsproof. accommodaties Geen gesleep met kinderbedjes en zorgen over ontbrekende traphekjes. Oh, ook niet onbelangrijk: alles ziet er fantastisch uit! Wat is jouw droombestemming?

5. Groener leven

Dit goede voornemen geldt op alle fronten: duurzamer leven. Beter zorgen voor de wereld, zodat onze kinderen later ook nog een fijne plek hebben om te leven. Dat klinkt misschien zwaarder dan het is. Je kunt namelijk makkelijk het verschil maken. Op het Naïf blog delen we regelmatig tips, bijvoorbeeld voor duurzaam speelgoed en kleding voor je mini-me. Groen én ook leuk om te zien. Wat is jouw goede voornemen voor 2017?