Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

10x wat te doen met Valentijnsdag

Geposted von S. Trompetter am

Valentijnsdag. Het is en blijft een mooie dag om je loved ones (of jezelf) te vertroetelen. Oké, dit jaar kunnen we niet aanschuiven onze favoriete restaurants. Maar wat kan je wel doen op Valentijnsdag? We hebben wat ideeën voor je op een rij gezet.

 

1. Ontbijt op bed. Cliché, we weten het. Maar er zijn juist nu heel veel leuke initiatieven om een ontbijt in bed heel bijzonder te maken. Zo heeft Hoeve Biesland in Delfgauw een speciaal biologisch Valentijnsontbijt samengesteld om je loved one te verrassen. Ook leuk: Fröbel in Rotterdam hebben speciale doosjes met gebakjes die je naar iemand kan opsturen. Cake for breakfast, anyone? 

 

2. Maak een mooie wandeling. Het is nog eventjes vroeg donker, dus geniet nu het nog kan ‘s avonds van de lichtjes van de stad (voor 21.00 uur binnen hè). Of maak ‘s middags een mooie bos- of strandwandeling of doe een ommetje door je buurt. Ook dicht bij huis is er veel moois te zien! 

 

3. Na een lange wandeling is er niets lekkerder dan op te warmen in bad. Tijd om de badkamer in te duiken en die om te toveren tot spa. Laat het bad vol lopen en doe er een flinke scheut Badschuim bij. Geen bad, maar een douche? Hang dan een bosje met eucalyptus bladeren aan je douchekop, ruikt heerlijk. Of sop elkaars rug in met de Verzorgende Doucheschuim Linen met lavendelgeur, komen jullie gegarandeerd tot rust.

 

4. Nu het kwik aardig gedaald is met nog vele koude nachten voor de boeg, kan het zomaar eens zijn dat we op Valentijnsdag kunnen gaan schaatsen. Trek de schaatsen uit het vet en zoek een ondergelopen weiland op. Heerlijk die winterse romantiek!

 

5. Wat dacht je van pizza's thuis laten bezorgen en daarna op de bank Netflixen met z'n allen? Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn :-)

6. Wel ingewikkeld doen? Pak uit met een romantisch thuisdiner van één van je favoriete restaurants. Dek de tafel mooi, kaarsen aan, verruil je joggingbroek voor een feestelijk jurkje en hakken en verbluf je partner (of nodig gewoon een vriend of vriendin uit) met een fraai 5 gangen diner. Veel restaurants hebben op Spotify een eigen playlist voor de ultieme at home beleving.

7. Maak chocoladeflikken! Eh? Chocolade hoort er simpelweg gewoon een beetje bij op Valentijnsdag. Smelt een reep chocola au bain marie (boven kokend water) en schep de chocolade met een lepel op een bakpapier. Laat iets uitharden en versier met nootjes, cranberry's, snoephartjes, you name it. Ook leuk om cadeau te geven! 

9. Spelletjes, Valentine edition. Van Rummikub, Monopoly tot 'wie ben ik'. Bedenk leuke opdrachten voor verliezers of winnaars van het spel. Denk aan het koken van een romantisch diner, het schrijven van een Valentijnsgedicht voor de ander, een massage, het regelen van de ultieme filmavond (met popcorn, duh!), een thuisspa organiseren (inclusief kaarsen aan en rozenblaadjes in het bad natuurlijk ;) 

10. Stuur een Valentijnskaart! Iedereen kan wel wat extra liefde gebruiken. Stuur een mooie kaart naar iemand en vertel diegene waarom je diegene lief of leuk vindt. Benoem waardevolle eigenschappen en voeg een gelukswens toe. P.S wist je dat je bij je Naïf bestelling nu ook gratis een Valentijnskaart kunt toevoegen? 

 

LEES OOK: De duurzame gift guide voor mannen