Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Verlanglijstje voor kids van 4 tot 6

Posted by on

Dit lijstje is speciaal voor kiddos van 4-6. We maakten ook een lijstje voor de allerkleinste van 0 tot 3. Dat vind je hier.
  1. Sweet Heroes vriendjes: Ken jij Babu en Nanu? Het zijn de poppetjes van Sweet Heroes waar je lekker op kan kliederen. Recyclebaar zijn ze ook. Dankzij de speciale Sweet Heroes stiften op waterbasis, was je de knuffels zo weer wit. Ermee badderen is ook mogelijk, maar ook dan is je kunstwerk foetsie. Wil je weten waar Sweet Heroes voor staat? Lees het op Sweet Heroes’ pagina.
  2. Schattig strikje van Suussies: hoe schattig is dit strikje?! Met dit strikje steelt jouw kleine om de show. Suussies biedt strikjes aan in verschillende kleuren; ideaal voor je kleine prinses of voor jouw kleine Mr. Perfect. De strikjes kan je makkelijk aan kleding vastmaken, op knuffeltjes en op tassen. Benieuwd naar andere items van Suussies? Bekijk het op de webshop.
  3. Comfortabele Salopette: Hebben jullie al gehoord over Gray Label? Het merk is opgericht in Amsterdam en alle items zijn gemaakt van biologisch materiaal. Praktisch en comfortabel is de Salopette. Ideaal voor in huis of voor een uitstapje naar het bos.blog-toddlers-beeld
  4. Wobbelende Wobbel: Wie kent ‘m inmiddels nu niet? Ideaal om op te spelen, te leren balanceren of als winkeltje te gebruiken. De Wobbel is in verschillende kleuren Wil je hem voor Sinterklaas of de Kerstman bestellen? Dat kan, maar wees op tijd want de Wobbel is erg gewild.
  5. Avontuurlijke Makii Turbo Kleurplaat: Buitenspelen? Brrr, daar is het te koud voor. Blijf lekker binnen met een warme kop chocolademelk en een supertoffe kleurplaat van 1,5 meter. Ga mee op avontuur met de tekeningen van Makii en spot de snowboardende uil, kapper walrus en hun vriendjes. Verschillende thema’s en producten van Makii zijn online en bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar.
  6. Naïf Toddler Essentials: yes, we hebben weer een nieuwe giftset! Met daarin onze milde wasgel, shampoo en verzachtende bodylotion. Speciaal samengesteld als sinterklaas- of kerstcadeau. Of koop ‘m lekker zelf voor je peuter. We schrijven op verzoek met veel plezier een persoonlijke boodschap voor de lucky one.
  7. Limited edition Makii Boom: Breidt het lego-assortiment van je kleine uit met de Brikkon Tree! Je peuter kan zo al zijn creativiteit kwijt. Bouw een boomhut, maak er een speelattractie van voor je poppen of teken er mooie versieringen op. Your tree, your rules!blog-toddlers-beeld1