Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Ook jij doet dit 10.000 keer in je leven

Posted by on

Maar weet jij ook wat je elke maand tussen je benen stopt?

Je doet het gemiddeld 10.000 keer in je leven. Een tampon, maandverband of inlegkruisje gebruiken. Maar vertel eens eerlijk: Weet jij waar je tampon van gemaakt is? I had no clue. En dat terwijl je dus maandelijks zomaar iets in of dichtbij het meest absorberende deel van je lichaam stopt. You have the right to know. Gelukkig zijn er sinds 2014 de dames van Yoni en hebben wij nu de mogelijkheid om tampons, maandverband en inlegkruisjes van biologisch katoen te gebruiken. Wij mogen ze wel, die dames van Yoni… Eerlijk en open over de ingrediënten, geen plastic en geen parfum. Wel zo fris. What’s in the box, is on the box.

Why Yoni?

Beter voor jou! Overgevoelig voor synthetische stoffen? Of last van vaginale irritatie? De tampons van Yoni zijn van biologisch katoen. Bij het maandverband en de inlegkruisjes is de achterkant van biologisch afbreekbaar biopolymeer, gemaakt van maïzena. Helemaal natuurlijk, wel zo fijn. Beter voor de wereld! Door Yoni te gebruiken verminder je jouw plastic consumptie enorm én Yoni gebruikt biologisch katoen. Beter voor anderen! Yoni bestaat uit een duurzame keten. Ze werken alleen met partners die ethisch werken, eerlijke lonen betalen, veilige werkomstandigheden bieden en veilige producten maken. We are Yoni fans. Wil jij dit ook eens proberen? Doe mee aan de winactie: we geven 5x een Yoni Mega Stash koker van gerecycled papier en blik weg, gevuld met 40 tampons. Handig voor on the go en nu hoef je niet meer te struikelen over losse doosjes. Vul je naam en e-mailadres in en maak kans. DE WINNAARS VAN DE YONI MEGA STASH ZIJN: Linda de la Rambelje Susan van der Meulen Vera Knoop Sjoukje Wielinga Saray Roos Are you a winner? Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar info@naifcare.com en de Yoni Mega Stash komt zo snel mogelijk jouw kant op!

Waar te koop?

Ben jij ook benieuwd naar Yoni? De producten zijn te koop bij Etos, Albert Heijn en Marqt. En in de Yoni webshop. Join the revolution.