Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Ontmoet Mom’s Favorites op de Negenmaandenbeurs!

Posted by on

Header Blog MOMS
4 jonge Nederlandse merken ontwikkeld door een nieuwe generatie ouders, voor een nieuwe generatie kinderen

Ouders willen het beste voor hun kind. Zo ook de oprichters van de vier Nederlandse merken Naïf, Milestone, de Kleine Keuken en Fresk. Het idee voor hun merken begon toen ze zelf kleine kinderen kregen. Hun producten zijn dan ook allemaal ontstaan uit eigen behoefte. Producten voor kinderen, die zich kenmerken door kwaliteit, duurzaamheid, eerlijkheid en Oer-Hollandse wortels. Samen presenteren zij zich als Mom’s Favorites op de komende Negenmaandenbeurs.

Shampoo, olie of zeep met alleen dié ingrediënten die nodig en goed zijn voor de tere babyhuid? De uitgebreide en vrolijke verzorgingslijn van Naïf is ontwikkeld door twee jonge vaders in samenspraak met héél veel moeders. Het resultaat? Heel veel schone, heerlijk ruikende blije baby’s

De belangrijke momenten tijdens je zwangerschap en de eerste jaren van je kindje onthouden en bewaren, dat wil iedereen. Moeder Gemma wilde dat ook toen haar oudste zoontje werd geboren. De door haar bedachte Milestone™ Baby Cards staan inmiddels in de top 3 van kraamcadeaus wereldwijd.

Hapjes en koekjes zonder gekke stofjes of toevoegingen, maar mét alleen maar eerlijke en pure ingrediënten? De Kleine Keuken maakt de heerlijkste maaltijdjes, koekjes en broodbeleg waar kleine buikjes en mondjes blij van worden.

Vintage design met een vleugje Scandinavisch hip? FRESK kleurt het leven en de kamertjes van kleintjes met hun vrolijke, in Nederland ontworpen producten van 100% biologisch katoen. Hun rompertjes, pyjama’s, slaapzakken en meer worden inmiddels in 30 landen verkocht.

Gemma Broekhuis, oprichter en bedenker van Milestone™:

“Dat we ons samen presenteren is heel logisch. Onze merken zijn allemaal ontstaan toen we zelf voor het eerst ouders werden. Wij, een nieuwe generatie kritische ouders, waren op zoek naar kenmerken als kwaliteit en duurzaamheid als het om babyproducten ging. Omdat we niet altijd vonden wat we zochten besloten we zelf aan de slag te gaan met als resultaat aantrekkelijke, smakelijke en eerlijke producten die met veel liefde gemaakt worden. Dat wil toch elke moeder voor haar kind? Vandaar Mom’s Favorites. Inmiddels hebben we van andere ouders én hun kinderen bevestigd gekregen dat we die naam met recht mogen claimen."

Koop je kaart(en) voor de negenmaandebeurs hier!