Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Nooit meer oppasstress dankzij BSit

Posted by on

Bsit is bedacht door twee werkende moeders uit België. Zij hadden - net als wij - genoeg van de zoveelste stressvolle zoektocht naar een babysitter. Daarom ontwikkelden ze een app die ouders verbindt met babysitters in de buurt, dankzij de aanbevelingen van vrienden.

Wat doet de Bsit app precies?

Bsit brengt ouders en babysitters in een paar clicks bij elkaar:

  • Jij zoekt een oppas bij jou in de buurt.
  • Je geeft aan hoe oud je mini-me is en hoeveel je per uur wilt betalen.
  • De app laat zien welke babysitters er beschikbaar zijn en hoe tevreden jouw vrienden zijn over deze Marry Poppins in spé.
  • Je maakt uiteindelijk een keuze op basis van iemands beschrijving.
  • Mocht je nog twijfelen dan kun je de oppas nog vragen stellen via de chat.

Bsit brengt ouders en babysitters in een paar clicks bij elkaar. Et voilá, je hebt zojuist een vrije avond geboekt voor dinner & drinks.

bsit-kinderspel-copy

Je downloadt de Bsit app gratis in de App Store en op Google Play. Per keer dat je een oppas boekt betaal je een kwartier extra, gebaseerd op jouw eigen gekozen oppastarief. Dan maakt het dus niet uit of de babysitter een uurtje of een hele avond blijft om jouw kids te entertainen.

Nog een groot voordeel van Bsit: je kunt de oppas hiermee ook betalen. Niet meer je laatste muntjes bij elkaar sprokkelen, maar click and pay as you go (out of the house).

Wil je de app zelf eens proberen? Download hem dan hier: http://get.bsit.com En nodig je vriendinnen én al jullie babysitters uit zodat oppas-stress verleden tijd is.