Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Naïf's Sustainable Babe: Quirine Smit @quirinesmit

Posted by Sjoerd Trompetter on

Hold up! Wait a minute--
Who is she?

Hi! Ik ben Quirine, 28 jaar en ik woon in Amsterdam. Sinds 4,5 jaar ben ik vegan, voor dierenrechten, en bewust bezig met hoe ik leef. Het veganisme gaat verder dan alleen plantaardig eten, ook mijn verzorgingsproducten, kleding, make-up en schoonmaakmiddelen zijn vegan. Ik ben mijn blog The Vegan Effect begonnen omdat ik een website miste waar, naast lekkere & makkelijke recepten, uitleg wordt gegeven hoe je op een leuke en toegankelijke manier kan leven als veganist. Ik deel tips waar je toffe, duurzame kleding en skincare producten kan vinden, maar ook hoe je kan reizen als vegan en hoe je aan (extra) eiwitten komt na het sporten. Naast bloggen hou ik van koken, reizen, sporten en katten!

" Het veganisme gaat verder dan alleen plantaardig eten "

Je bent één en al 'glow', wat is je verzorginsroutine?
Bundel packshot face scrub + dag creme

Ik maak ‘s avonds altijd mijn gezicht schoon en breng dan een serum en de Nurturing Night Cream van Naïf aan. ‘S ochtends hetzelfde riedeltje maar dan gebruik ik de Nurturing Day Cream.

Ik scrub wekelijks mijn gezicht met de Circular Face Scrub en breng dan een masker aan. Iedere dag gebruik ik na het douchen de Softening bodylotion en ik scrub mijn hele lichaam één keer per week met de Purifying Bodyscrub!


En hoe heb je Naïf leren kennen?

Tijdens mijn zoektocht naar duurzame en vegan skincare producten kwam ik Naïf tegen. Ik werd uitgenodigd voor een lunch die Naïf organiseerde (de leuke voordelen van het bloggen!) en sindsdien gebruik ik de producten.

Welk Naïf product zou je iedereen aanraden?

De Nourishing Shampoo! Ik moest de eerste weken wennen aan de shampoo omdat het niet schuimt en ik daardoor het gevoel had dat het niet werkte. Nu kan ik niet meer zonder: mijn haren worden snel minder vet en het ruikt heerlijk!

Welke skincare tip heb jij voor de lezers?

Zijn een paar tips ook goed? Ik drink meer dan 2 liter water per dag en ik scrub één keer per week mijn gezicht en breng een masker aan. Ik slaap nooit met make-up op en ik draag minstens één dag per week helemaal geen make-up. Verder gebruik ik geen producten waar minerale oliën, chemicaliën en microplastics inzitten.

Welk product mis jij nog in het assortiment van Naïf?

Een gezichtsmasker en deodorant zouden een mooie aanvulling zijn!

Wil je nog meer weten over Quirine? Volg haar @Quirinesmit en The Vegan Effect !