Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Doutzen Kroes haar favoriete babyverzorgingsproducten in Vogue

Posted by on

Cover Doutzen Kroes VogueNAIF in bath room Doutzen Kroes

WOW!! Hoe vaak komt het voor dat je kunt zeggen dat je in de badkamer van een internationaal topmodel staat? NAÏF staat gewoon in de badkamer van Doutzen Kroes! Dus ook dit Nederlands topmodel is fan van onze babyverzorgingsproducten, YAY!

Doutzen Kroes staat op de februari cover van de Nederlandse Vogue. Al halverwege 2014 ontstond het plan om haar verjaardag groots te vieren in het toonaangevende mode magazine. Ze wordt dit jaar namelijk 30! Speciaal voor deze gelegenheid straalt Doutzen deze maand op drie bijzonder mooie covers geschoten op haar favoriete internationale locaties; Los Angeles, New York en Amsterdam.

De Collecter’s issue van Vogue heeft een persoonlijke twist, wat het juist zó oprecht en natuurlijk maakt. Doutzen straalt op de foto’s van haar prachtige gezin! Daarnaast staan er interviews en persoonlijke foto’s van Doutzen’s dierbaren in de editie.Wat wij natuurlijk helemaal tof vinden is dat Doutzen haar favoriete babyverzorgingsproducten prijsgeeft! En guess what? Daar maakt NAÏF trots deel van uit!!

“Flos en veel biologische babyproducten staan altijd in mijn badkamer. - Doutzen Kroes

Ben jij ook net zoals Doutzen van mening dat biologische babyproducten niet mogen ontbreken in je badkamer? Koop dan hier jouw favoriete NAÏF babyverzorgingsproducten.