Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

De onverwachte favorieten van mannen uit jouw badkamerkast

Posted by Sjoerd Trompetter on

Verzachtende conditioner in de baard

Een schone en gezonde baard is belangrijk, maar net zo belangrijk is dat de baard goed zit na het wassen en zacht aanvoelt. En zo in je gezicht en rondom je mond wil je natuurlijk geen chemische rommel gebruiken. Tada! Ook voor baarden is onze Naïf Softening Conditioner de uitkomst.

Reinigende douchegel voor de hoofdhuid

Niemand vindt het leuk om met agressieve producten onder de douche te staan. Zo ongezellig. Onze Naïf Cleansing Shower Gel verzorgt en hydrateert. Dat komt door de voedende lijnzaadolie waardoor je huid zacht aanvoelt, maar geen vettige laag achterlaat.

Lijnzaad stimuleert de aanmaak van talg waardoor de huid minder droog is en minder snel schilfert. Je zou dit product dus in principe ook kunnen gebruiken tegen roos, we weten namelijk dat de meeste mannen van praktisch houden…

Natuurlijke shampoo voor het lichaam

Kijk, onze shampoo is gemaakt voor het wassen van je haar en de douchegel is gemaakt voor het wassen van je lichaam. Maar beide producten hebben wel wat overeenkomsten: ze zijn natuurlijk en om te gebruiken onder de douche (dat smeert wel zo fijn!). Dus wij houden niemand tegen om de shampoo een keer te gebruiken als douchegel.

Beschermende dagcrème voor het hoofd

In de cosmeticaproducten voor mannen worden niet echt andere ingrediënten gebruikt dan in de crèmes voor vrouwen. Logisch ook, want een huid is een huid, dus waarom zou je voor mannen opeens hele andere ingrediënten gebruiken? Maar aangezien de huid van mannen vetter is, ze gezichtsbeharing hebben en ze meer zweten, moet je wel kijken naar de verzorging die bij die huid past. Zo zijn over het algemeen mannencrèmes vaak wat minder vet.

En waarom ook niet meteen de dagcrème gebruiken om dat kalende koppie in te smeren. Een kaal hoofd insmeren met een goede crème is namelijk een absolute must. Deze dagcrème hydrateert, verzorgt en beschermt met een natuurlijke SPF.

Vette crème voor na het scheren

Soms heb je gewoon een lekkere vette crème nodig. De Naïf Nurturing Cream is er zo één. Je kunt ‘m een beetje vergelijken met onze dagcrème, alleen dan met minder water. Daardoor is ‘ie perfect voor droge plekken na het scheren. Door het scheren kan de huid branderig gaan aanvoelen en kunnen kleine wondjes ontstaan. Met deze crème ga je het branderige gevoel tegen en heb je in no-time weer een een zachte en soepele huid.

Hopelijk grijp je zo de volgende keer niet meer mis. We wensen alle mannen een mooie dag toe!

LEES OOK: Hebben vrouwen een andere huidverzorging nodig dan mannen?