Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

De 5 leukste Instagram Babykamers

Posted by Elondra Faries on

Ga voor een vintage babykamer

In deze babykamer, ontworpen door @kristenkhoff geven de tijdloze kleuren zoals crème, bruin en groen de kamer een vintage randje. Om balans te behouden kiest ze voor houten, gouden en rattan woonaccessoires. We like.

https://www.instagram.com/p/BVcejlYg3Ss/

Meer mooie babykamers? Bezoek Naïfs Babykamer inspiratiepagina!

Kies warme kleuren voor een knusse sfeer

In deze schattige, door @billierose ontworpen babykamer is het babybedje ovaalvormig. Perfect voor kleine kamers. Door het gebruik van warmere tinten (oranje, groen en bruine tinten) heeft Rosanna een knusse kamer gecreëerd. Niet alleen geschikt voor pasgeborenen, maar ook voor peuters!

https://www.instagram.com/p/B5hx5XBpGUi/

Kies een mooie baby mobiel!

Madelen van @Madelen88 weet dat haar baby volledig in de wolken zal zijn van deze schattige babymobiel. Het voegt karakter en speelsheid toe! Als je nog op zoek bent naar een babymobiel dan raden we je aan om het stijlvolle assortiment van 'Mevrouw Aardbei' te checken!

https://www.instagram.com/p/B32agA0nCji/

Wees niet bang om felle kleuren te gebruiken!

Wij houden van het gebruik van levendige en onverwachte kleuren in deze door Souraya @Bintihome ontworpen babykamer. De felgroene (bijna pastel) muren voelen nog steeds h. Dit dankzij de industriële wandrekken, de witte meubels en de oranje accenten! Met andere woorden-- perfect voor de eigenzinnige ouder die op zoek is naar een avontuurlijke maar gebalanceerde kinderkamer Go for it!

https://www.instagram.com/p/BwtL6hfgRSg/

Scandinavische babykamer

Deze zachte witte muren geven de ruimte een warme, troostende en lichte uitstraling. Houd de rest van het decor eenvoudig en neutraal. Op deze manier voelt de kamer aan als een plek waar je al je zorgen vergeet en je alleen nog maar op je baby kunt focussen. Joy van @makelifejoyful heeft de babykamer ingericht met op Scandinavische geïnspireerde accenten en neutrale kleuren. Zo kan een kleinere kamer er groter en lichter uitzien!

https://www.instagram.com/p/B3RmSSIoEiB/

Nog meer inspiratie of tips nodig? Laat je inspireren via @Naifcare_mini op Instagram! Of bezoek onze Pinterest 'Baby kamer' inspiratiepagina! Hier vind je verschillende soorten kinderkamers, kleurenschema's en inspirerende foto's om je eigen mooie babykamer te creëren!

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier.

Enthousiast geworden van deze babykamers? Lees hier meer over het inrichten van een babykamer !