Based on 4.192 reviews
Personal care Baby & kids Pregnancy Sun care Gifts Blogs

Dit zijn onze 4 favoriete kinderboeken

Posted by Sjoerd Trompetter on

1. De grote tandenpoetsdag

Voor kids vanaf 3 jaar oud die niet zo van tandenpoetsen houden. De beestjes in de dierentuin poetsen hun tanden niet meer. Doordat de dieren hun tanden niet poetsen stinkt het er enorm! Gelukkig bedenkt de directeur een plannetje om ze allemaal weer aan het poetsen te krijgen. Tandenpoetsen is bij veel kids vaak een dagelijkse strijd. Dit verhaal maakt er een leuk avontuur van en maakt het tandenpoetsen na het voorlezen net even wat leuker.

2. Samen hier

De wereld kan een verwarrende plek zijn. Maar eigenlijk is het ook heel simpel: je hoeft alleen maar aardig te zijn. Simple as that! Enorm liefdevol prentenboek met waanzinnige illustraties. Top cadeau voor pasgeborenen en jonge ouders.

3. Niet aan dit boek likken

Dit is hèt boek om je kinderen over het belang van hygiene te leren. Min, een piepkleine bacterie, neemt je kids mee in haar wereld. Zo weet je waar Min en haar vrienden wonen, hoe ze worden overgedragen en hoe ze eruitzien als je ze met het blote oog kunt waarnemen. En met achterop een plekje waar je wél mag likken, voor wie het na het voorlezen niet laten kan.

4. Gewoon zoals je bent

Over een nieuwsgierig olifantje dat om zich heen dieren ziet met allemaal eigenschappen die hij niet heeft, maar best wel zou willen hebben. De puntige prikhoorns van een gnoe, de lange steltpoten van een giraf, de gespikkelde vacht van een cheeta. Een mooi boek met een hartverwarmende boodschap over een positief zelfbeeld en de onzin van jezelf vergelijken met anderen.